Breaking News
27 Ιουλίου 2016

Μια μέρα η δασκάλα ζητάει από τα παιδάκια να γράψουν μία ιστορία με ηθικό δίδαγμα.


Ο Τοτός διαβάζει:
- Ο θειος μου ο Λακης πολέμησε στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο. Το αεροπλάνο του κατατρίφθηκε από ένα γερμανικό αεροπλάνο. Πρόλαβε να πηδήξει με το αλεξίπτωτο, παίρνοντας μαζί του δυο μπουκάλια τσίπουρο, ένα πολυβόλο και μια χειροβομβίδα. Μέχρι να πέσει στην γη είχε πιει τα δυο μπουκάλια τσίπουρο. Ξαφνικά προσγειώθηκε εν μέσω 100 γερμανών στρατιωτών. Με το πολυβόλο σκότωσε τους 70 από αυτούς και μόλις του τέλειωσαν οι σφαίρες, έριξε την χειροβομβίδα και σκότωσε άλλους 20.Τους υπόλοιπους 10 τους σκότωσε με τα χεριά του.
Η δασκάλα του σοκαρισμένη ερωτάει τον Τίτο ποιο είναι κατά την γνώμη του το ηθικό δίδαγμα αυτής της ιστορίας, και απατάει ο Τίτος:
- Μην τα βάζετε ποτέ με τον θειο Λάκη, άμα έχει πιει.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics