Breaking News
06 Αυγούστου 2016

06/08/2016
Κριός
Οι δύσκολες όψεις του Ερμή που κορυφώνονται μέσα στο Σαββατοκύριακο προκαλούν αρκετά εμπόδια στα ταξίδια, τις μετακινήσεις, την επικοινωνία και στο χώρο δουλειάς. Προσοχή και σε αυταπάτες. Ένα όχι εύκολο διήμερο, καθώς και στα ερωτικά είναι πιθανοί εγωισμοί, κριτικές, συγκρούσεις. Πιθανές και ταλαιπωρίες ή ενοχλήσεις σε υγεία – προσέξτε τη διατροφή σας.


Ταύρος
 06/08/2016
Ταύρος
Ένα όχι εύκολο Σαββατοκύριακο, καθώς κορυφώνονται αρκετές δυσμενείς όψεις, οι οποίες προκαλούν προβλήματα σε συναλλαγές, ανταγωνισμούς σε οικονομικά κι ερωτικά, ενώ επικρατεί κι αρκετός εγωισμός. Επίσης προσοχή χρειάζεται σε ψέματα ή παρεξηγήσεις με φίλους αλλά και στα αισθηματικά. Δύσκολη η επικοινωνία γενικά, λόγω των δυσαρμονικών όψεων του Ερμή.
Δίδυμοι
 06/08/2016
Δίδυμοι
Ενδέχεται να ταλαιπωρηθείτε αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς κορυφώνονται αρκετές δύσκολες όψεις, γι' αυτό οπλιστείτε με υπομονή και ηρεμία. Η επικοινωνία γίνεται με πολλά εμπόδια, ίσως υπάρξουν συγκρούσεις σε σχέσεις, συνεργασίες και οικογένεια, ενώ υπάρχει έλλειψη κατανόησης. Προσοχή επίσης σε θολούρα, αφηρημάδα, αυταπάτες, ψέματα. Αρκετός εγωισμός, που γίνεται αιτία διαφωνιών.
Καρκίνος
 06/08/2016
Καρκίνος
Καλύτερα να μην πιστεύετε όλα όσα ακούτε αυτές τις μέρες, γιατί υπάρχει ροή ψευδών πληροφοριών. Γενικά μέσα στο Σαββατοκύριακο κορυφώνονται αρκετές δύσκολες όψεις, οι οποίες κυρίως προκαλούν εμπόδια στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις, αλλά και στο χώρο δουλειάς. Προσέξτε τις εντάσεις με τους συγγενείς αλλά και τις αρνητικές σκέψεις και τις κριτικές.


Λέων
 06/08/2016
Λέων
Οικονομικά θέματα, πληρωμές, αγορές και άλλες συναλλαγές μπορεί να εμποδιστούν με τις δύσκολες όψεις που κορυφώνονται μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ ίσως υπάρξουν και αυξημένες οικονομικές υποχρεώσεις – δύσκολο διήμερο. Επίσης στα ερωτικά αλλά και με τα παιδιά χρειάζεται προσοχή σε εγωισμούς και διαφωνίες – ίσως συγκρουστείτε λόγω διαφορετικών αξιών ή λόγω κτητικότητας.
Παρθένος
06/08/2016
Παρθένος
Ο Ερμής και η Αφροδίτη που βρίσκονται στο ζώδιό σας κορυφώνουν αρκετές δύσκολες όψεις μέσα στο Σαββατοκύριακο, οι οποίες σάς φέρνουν αντιμέτωπους με τους άλλους, επικρατεί αρκετός εγωισμός και θα πρέπει να έχετε υπομονή. Δυσκολία επικοινωνίας και κατανόησης, θολούρα, ψέματα, αυταπάτες. Προσέξτε τα σκληρά λόγια και την κριτική, όπως και την απαισιοδοξία.
Ζυγός
 06/08/2016
Ζυγός
Λίγο ταραγμένες μέρες με τις δύσκολες όψεις που κορυφώνονται μέσα στο Σαββατοκύριακο, οι οποίες ενδέχεται να φέρουν εσωτερική αλλά και εξωτερική ανησυχία. Αρκετά παρασκήνια, προκλητικότητα στην επικοινωνία, ταλαιπωρίες στις μετακινήσεις – φανείτε υπομονετικοί. Δεν λείπουν κάποια απότομα ή σκληρά λόγια. Προσοχή και σε ψέματα κι αυταπάτες. Τελειώνουν σχέσεις και κύκλοι.
Σκορπιός
 06/08/2016
Σκορπιός
Συγκρούσεις λόγω διαφορετικών αξιών προκαλεί το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, κυρίως σε φιλικές σχέσεις. Κορυφώνονται όμως κι άλλες δύσκολες όψεις, οι οποίες προκαλούν εμπόδια σε οικονομικά θέματα, στη δικτύωση και την επικοινωνία, ενώ προσοχή χρειάζεται και σε παρεξηγήσεις στα ερωτικά και στις φιλίες. Δεν λείπει η κτητικότητα.

Τοξότης
 06/08/2016
Τοξότης
Όχι και τόσο εύκολο το Σαββατοκύριακο, καθώς κορυφώνονται αρκετές δυσμενείς όψεις, γι' αυτό ας έχετε υπομονή, ειδικά στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις που αναμένονται εμπόδια. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη προκαλεί εγωισμούς και συγκρούσεις σε επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις – προσέξτε να μην φέρεστε σαν κακομαθημένοι. Κριτικές. Προφυλάξτε την δημόσια εικόνα σας.
Αιγόκερως
 06/08/2016
Αιγόκερως
Λόγω των δύσκολων όψεων του Ερμή που κορυφώνονται μέσα στο Σαββατοκύριακο, θα πρέπει να προσέξετε τις ταλαιπωρίες και τις καθυστερήσεις στα ταξίδια, κάποια μπερδέματα σε συναλλαγές και γενικά εμπόδια στην επικοινωνία. Εμπόδια πιθανά και σε θέματα σπουδών κι εκπαίδευσης. Εντάσεις σε σχέσεις λόγω διαφορετικών ιδεολογιών. Δεν λείπουν κάποια παρασκήνια.
Υδροχόος
 06/08/2016
Υδροχόος
Αρκετές ίντριγκες και περιπλοκές στην επικοινωνία δημιουργούνται αυτές τις μέρες με τις δύσκολες όψεις του Ερμή που κορυφώνονται μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ ειδικά οι φιλικές σχέσεις θέλουν προσοχή από εντάσεις και διαφωνίες. Επίσης θέματα οικονομικά ίσως σάς ταλαιπωρήσουν, ή μπορεί να πιεστείτε επειδή πρέπει να υποστηρίξετε άλλους. Προσοχή και σε εξαπατήσεις ή υποσχέσεις.

Ιχθύες
 06/08/2016
Ιχθύες
Δεν είναι και πολύ εύκολο αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς κορυφώνονται αρκετές δυσμενείς όψεις, οι οποίες προκαλούν δυσκολίες στις σχέσεις και στα επαγγελματικά – θα χρειαστεί κατανόηση. Η επικοινωνία εμποδίζεται και υπάρχει αδιαλλαξία, ενώ ερωτικοί κι επαγγελματικοί δεσμοί ίσως ταλαιπωρηθούν από εγωισμούς και διαφωνίες. Προσέξτε θολούρα, αυταπάτες, ψέματα, παρεξηγήσεις.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics