Breaking News
08 Αυγούστου 2016

08/08/2016
Κριός
Την ευκαιρία για ωραία κοινωνική ζωή δίνει σήμερα η διέλευση της Σελήνης απ' το κοσμικό ζώδιο του Ζυγού, κι έτσι θα έχετε συναντήσεις διάφορες και γνωριμίες, ενώ η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται στον σύντροφο, τους καλούς φίλους, τους άλλους γενικά. Προσέξτε ορισμένα απρόοπτα και κάποιες άστατες συμπεριφορές, κυρίως από τη πλευρά σας.


Ταύρος
 08/08/2016
Ταύρος
Μια μέρα παραγωγική για το ζώδιό σας, στην οποία θα τακτοποιήσετε διάφορες δουλειές, τόσο στον εργασιακό χώρο, όσο και σε θέματα καθημερινότητας και νοικοκυριού. Ενασχόληση με λεπτομέρειες, με πλύσιμο, ράψιμο, συμμάζεμα κλπ. Δεν λείπουν κάποια απρόοπτα, κυρίως στο χώρο δουλειάς. Ενασχόληση επίσης με υγεία, διατροφή αλλά και με τα κατοικίδια.
Δίδυμοι
 08/08/2016
Δίδυμοι
Ευχάριστη και ανέμελη αναμένεται η σημερινή μέρα, σε πλήρως καλοκαιρινό κλίμα, με ευκαιρίες για παιχνίδι, εκδρομές, σπορ και ωραία κοινωνική ζωή. Περισσότερος ελεύθερος χρόνος. Ευκαιρίες επίσης για διασκέδαση και φλερτ. Ενασχόληση με τα παιδιά. Δεν λείπουν ορισμένες απότομες αντιδράσεις, τόσο στα ερωτικά, όσο και με φίλους ή με τα παιδιά.
 08/08/2016
Καρκίνος
Τον τομέα του σπιτιού τονίζει σήμερα η Σελήνη, κι έτσι θ' ασχοληθείτε κυρίως με τον χώρο σας, με την οικογένειά σας ή με ζητήματα ακινήτων. Λίγο πιο εσωστρεφής η διάθεση, ενώ αναμασάτε το παρελθόν και κάποιες μνήμες και συναισθήματα. Η αντίθεση Σελήνης-Ουρανού ενδέχεται να φέρει ορισμένα απρόοπτα και νευρική ένταση.


Λέων
308/08/2016
Λέων
Ωραία, ανάλαφρη, επικοινωνιακή και κινητική μέρα, με διάφορες συναντήσεις, γνωριμίες, βόλτες και πολλή κουβεντούλα. Είναι επίσης μέρα με ταξιδάκια ή με αρκετές μετακινήσεις. Η αντίθεση Σελήνης-Ουρανού βέβαια ενδέχεται να φέρει κάποια απρόοπτα σε μετακινήσεις, ταξίδια κι επικοινωνία. Μέρα επίσης διαβάσματος, γραψίματος, πληροφόρησης, ενώ έχετε και αρκετές ιδέες.
Παρθένος
08/08/2016
Παρθένος
Καλή μέρα για αγορές σήμερα, ενώ η Σελήνη τονίζει τον τομέα των οικονομικών σας, κι έτσι είναι μέρα με πληρωμές και συναλλαγές διάφορες. Βέβαια η αντίθεσή της με τον Ουρανό ίσως φέρει κάποια έκτακτα έξοδα. Ωστόσο θα μπορέσετε σήμερα να απολαύσετε τη καλή ζωή, τη καλή παρέα, το φαγητό, τις αισθήσεις, τη μουσική, τη φύση.
Ζυγός
 08/08/2016
Ζυγός
Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα εξωστρεφής, δραστήρια και ζωντανή, στην οποία θ' ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας. Καλή μέρα για πρωτοβουλίες, δράσεις, ξεκινήματα, αποφάσεις. Η αντίθεση Σελήνης-Ουρανού βέβαια σας κρατά σε υπερδιέγερση, ενώ μπορεί να φέρει και κάποιες αψυχολόγητες συμπεριφορές στις σχέσεις, ή ορισμένα απρόοπτα.
Σκορπιός
08/08/2016
Σκορπιός
Πιο ήσυχη για το ζώδιό σας αναμένεται η σημερινή μέρα, αν και στο χώρο δουλειάς ή σε κάποια καθημερινά θέματα μπορεί να υπάρξει μια πρόσκαιρη αναστάτωση ή απρόοπτα και νευρική ένταση. Ωστόσο θα μπορέσετε σήμερα να χαλαρώσετε, να κοιμηθείτε περισσότερο, να έρθετε σε επαφή με τη θάλασσα και να απομακρυνθείτε από φασαρίες.

Τοξότης
 08/08/2016
Τοξότης
Οι φίλοι σήμερα παίζουν τον πρωταγωνιστική ρόλο, με τη Σελήνη να τονίζει τον ανάλογο τομέα, κι έτσι θα μπορέσετε να δείτε τις παρέες σας και να συμμετέχετε σε διάφορες ομαδικές δραστηριότητες. Δεν λείπουν ορισμένες απότομες ή ψυχρές συμπεριφορές, τόσο σε φιλίες, όσο και στα ερωτικά. Ενασχόληση επίσης με το ίντερνετ και τα social media.
Αιγόκερως
 08/08/2016
Αιγόκερως
Σήμερα αναδεικνύεστε περισσότερο κοινωνικά κι επαγγελματικά, με τη Σελήνη να σας φέρνει περισσότερο στο προσκήνιο, ενώ σας απασχολεί η δημόσια εικόνα σας αλλά και κάποιες υποχρεώσεις που μπορεί να προκύψουν. Θα υπάρχει μια νευρικότητα και πιθανόν ορισμένα απρόοπτα, κυρίως σε σπίτι και επαγγελματικά. Προσοχή και σε κυκλοθυμικές και άστατες συμπεριφορές.
Υδροχόος
 08/08/2016
Υδροχόος
Θετική μέρα για το ζώδιό σας, με περισσότερη αισιοδοξία και ανεμελιά, χωρίς ιδιαίτερες πιέσεις. Μέρα ταξιδιών κι ωραίων καλοκαιρινών δραστηριοτήτων. Επίσης ευκαιρία για διάβασμα και συγγραφή. Η αντίθεση Σελήνης-Ουρανού ωστόσο μπορεί να φέρει κάποια έκτακτα θέματα σε επικοινωνία, μετακινήσεις, ταξίδια, όπως επίσης και μια νευρική ένταση κι ανησυχία.


Ιχθύες
 08/08/2016
Ιχθύες
Αναμένεται να είναι λίγο πιο εσωστρεφής μέρα για το ζώδιό σας, ενώ κάνετε κι ένα ψυχολογικό ξεκαθάρισμα. Η αντίθεση Σελήνης-Ουρανού δε, σας διαφωτίζει ψυχολογικά, όμως φέρνει και ορισμένα έκτακτα έξοδα ή άλλα οικονομικά θέματα. Το βράδυ θα είναι αρκετά ερωτικό και θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε κοντύτερα με τον σύντροφό σας.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics