Breaking News
09 Αυγούστου 2016

09/08/2016
Κριός
Η διέλευση της Σελήνης σήμερα απ' το μυστικοπαθές ζώδιο του Σκορπιού κάνει τη διάθεση ανάλογα εσωστρεφή, ενώ σας γυρνά προς τα μέσα, ώστε να ψαχτείτε ψυχολογικά. Καλή μέρα για ψυχανάλυση και έρευνα. Ενασχόληση με κάποια οικονομικά θέματα. Είναι όμως και ιδιαίτερα ερωτική μέρα, στην οποία ενώνεστε ουσιαστικότερα με τον σύντροφό σας.


Ταύρος
 09/08/2016
Ταύρος
Αρκετά κοινωνική και πιο αρμονική η σημερινή μέρα, στην οποία θα έχετε την ευκαιρία να δείτε φίλους και γνωστούς ή τον σύντροφό σας, ενώ γενικά ασχολείστε περισσότερο με τους άλλους. Δεν αναμένονται ιδιαίτερα απρόοπτα, κι έτσι μπορείτε να απολαύσετε την ωραία κοινωνική ζωή και τις ενδιαφέρουσες γνωριμίες και συναντήσεις.
Δίδυμοι
 09/08/2016
Δίδυμοι
Μια παραγωγική μέρα, στην οποία ακόμα κι αν δεν εργάζεστε, θα τακτοποιήσετε διάφορες δουλειές και λεπτομέρειες της ζωής σας, χωρίς να αναμένονται ιδιαίτερα εμπόδια ή προβλήματα. Ενασχόληση με θέματα υγείας, διατροφής, fitness, ενώ και τα κατοικίδια σάς απασχολούν περισσότερο. Καλή μέρα για νοικοκυριό, για καθάρισμα, ράψιμο, ή ακόμα για τακτοποίηση του υπολογιστή σας.
Καρκίνος
 09/08/2016
Καρκίνος
Ωραία ερωτική μέρα για το ζώδιό σας, στην οποία θα έχετε την ευκαιρία για διασκέδαση και φλερτ, χωρίς πιέσεις και με περισσότερη ανεμελιά, καθώς δεν σχηματίζονται σπουδαίες όψεις. Ευχάριστες καλοκαιρινές δραστηριότητες, εκδρομές, παιχνίδι, σπορ, δημιουργία κι ενασχόληση με τα παιδιά. Ευκαιρία επίσης για παρακολούθηση καλλιτεχνικών δρωμένων, θεάτρου, συναυλιών, κλπ.


Λέων
 09/08/2016
Λέων
Σήμερα η Σελήνη απ' τον Σκορπιό κάνει τη διάθεση πιο εσωστρεφή, ενώ ασχολείστε περισσότερο με τον συναισθηματικό σας κόσμο, με το παρελθόν και με μνήμες διάφορες. Επίσης η Σελήνη δίνει έμφαση σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων, κι έτσι ασχολείστε περισσότερο με τον χώρο σας και με τους δικούς σας.
Παρθένος
09/08/2016
Παρθένος
Επικοινωνιακή η σημερινή μέρα, στην οποία θα έχετε την ευκαιρία για διάφορες συναντήσεις, γνωριμίες και πολλή κουβεντούλα, σε άνετο κλίμα, καθώς δεν σχηματίζονται ιδιαίτερες όψεις. Καλή μέρα για διάβασμα, γράψιμο, πληροφόρηση. Επίσης είναι κινητική μέρα, με βόλτες, ταξιδάκια και με αρκετές μετακινήσεις πιθανές. Έμφαση σε σχέσεις με συγγενείς, γείτονες, συμμαθητές.
Ζυγός
 09/08/2016
Ζυγός
Έμφαση σε οικονομικά θέματα κυρίως δίνει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα με αγορές, πωλήσεις και άλλες συναλλαγές, χωρίς να αναμένονται προβλήματα ή πιέσεις. Αναμένεται να είναι γενικά μια ήσυχη και ξεκούραστη μέρα, στην οποία θα μπορέσετε να απολαύσετε το καλό φαγητό, τη μουσική, τη φύση, τις ανέσεις και το αίσθημα ασφάλειας.
Σκορπιός
 09/08/2016
Σκορπιός
Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα δραστήρια κι εξωστρεφής, στην οποία ασχολείστε περισσότερο με τον εαυτό σας και τους στόχους σας. Ευνοείται η ανάληψη δράσης και πρωτοβουλιών, και τα ξεκινήματα ή οι αποφάσεις. Προσδιορίζετε καλύτερα τι θέλετε να κάνετε και ποιοι θέλετε να είστε. Καλή μέρα για άθληση.

Τοξότης
 09/08/2016
Τοξότης
Το πέρασμα της Σελήνης σήμερα απ' τον Σκορπιό και τον τελευταίο σας οίκο, σας βάζει σε διάθεση απομόνωσης και προκαλεί τάσεις φυγής, αλλά θα έχετε την ευκαιρία να απομακρυνθείτε απ' τις φασαρίες, να χαλαρώσετε και να έρθετε σε επαφή με τη θάλασσα και τη φύση. Δεν αναμένονται πιέσεις. Ενασχόληση επίσης με τέχνη, πνευματικότητα, φιλανθρωπία.
Αιγόκερως
 09/08/2016
Αιγόκερως
Αφιερωμένη στις παρέες σας η σημερινή μέρα, με τη Σελήνη να δίνει έμφαση στη φιλία και τη δικτύωση, κι έτσι θα έχετε την ευκαιρία να δείτε φίλους και γνωστούς, αλλά και να συμμετέχετε σε ομαδικές δραστηριότητες. Πιο άνετο το κλίμα, χωρίς πιέσεις. Ενασχόληση επίσης με το ίντερνετ και τα social media. Σκέψεις για το μέλλον.
Υδροχόος
 09/08/2016
Υδροχόος
Αν και περίοδος διακοπών, η Σελήνη σήμερα δίνει μια έμφαση στα επαγγελματικά σας, κι έτσι μπορεί να γίνουν κάποιες επαφές. Ταυτόχρονα, είναι μέρα στην οποία αναδεικνύεστε περισσότερο δημοσίως. Προωθήστε τον εαυτό σας επαγγελματικά και κοινωνικά. Πιθανές αυξημένες υποχρεώσεις, χωρίς όμως προβλήματα στην τακτοποίησή τους, καθώς δεν σχηματίζονται σπουδαίες όψεις.


Ιχθύες
 09/08/2016
Ιχθύες
Άνετη κι αισιόδοξη μέρα για το ζώδιό σας, με μεγαλύτερο αίσθημα ελευθερίας, ενώ η Σελήνη τονίζει τον οίκο των ταξιδιών, κι έτσι είναι μέρα με εκδρομές και ωραίες καλοκαιρινές περιπέτειες. Πιθανές επαφές με το εξωτερικό ή με ξένους. Ευκαιρία επίσης για διάβασμα και συγγραφή. Ενασχόληση με θέματα εκπαίδευσης και νομικών.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics