Breaking News
10 Αυγούστου 2016

10/08/2016
Κριός
Το θετικό τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα και θα λειτουργεί και αύριο, φέρνει αυτές τις μέρες κάποιες αρκετά καλές επαγγελματικές συναντήσεις και συζητήσεις, ή και συμφωνίες, με ανθρώπους με τους οποίους έχετε ίδιους στόχους. Εάν δεν προχωρήσουν άμεσα αυτές οι συζητήσεις, θα ολοκληρωθούν προς το τέλος Σεπτεμβρίου που θα ξανασχηματιστεί αυτή η όψη.


Ταύρος
10/08/2016
Ταύρος
Σας ευνοεί ιδιαίτερα το ευεργετικό τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα και που θα λειτουργεί και αύριο, μια όψη που φέρνει ερωτικές γνωριμίες και συναντήσεις ουσίας, ή κάποιες άλλες σημαντικές επαφές και συζητήσεις, για εκπαίδευση ή για επιχειρηματικά project. Μια όψη που θα ξαναγίνει προς το τέλος Σεπτεμβρίου οπότε και θα προχωρήσουν οι παραπάνω επαφές.
Δίδυμοι
010/08/2016
Δίδυμοι
Σήμερα κορυφώνεται μια θετική όψη, το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα που θα λειτουργεί και αύριο, το οποίο αυτές τις μέρες δυναμώνει την ψυχολογία σας, ενώ ευνοεί θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων και οικονομικών. Πιθανόν να προχωράτε σε συζητήσεις, ενώ αν δεν ευοδώσουν άμεσα, αυτό θα γίνει προς το τέλος Σεπτεμβρίου που θα ξανασχηματιστεί η όψη αυτή.
Καρκίνος
10/08/2016
Καρκίνος
Σημαντικές συζητήσεις και γνωριμίες γίνονται αυτές τις μέρες με το θετικό τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, το οποίο θα λειτουργεί και αύριο, μια επιρροή που σας φέρνει σε επαφή με άτομα επιρροής τα οποία ενισχύουν τη ζωή σας. Δυνάμωμα της επικοινωνίας στις σχέσεις και σοβαρές συζητήσεις. Ευνοεί τις συμφωνίες και τις νέες συνεργασίες.

Λέων
10/08/2016
Λέων
Αρκετά καλή για τα οικονομικά και τα εργασιακά η όψη Ερμή-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα και θα λειτουργεί και αύριο. Έτσι, παρότι είναι μέρες διακοπών, μπορεί να κάνετε σημαντικές συζητήσεις, επαφές και συμφωνίες, οι οποίες αν δεν προχωρήσουν άμεσα, αυτό θα γίνει προς το τέλος Σεπτεμβρίου που θα ξανασχηματιστεί αυτή η όψη. Εύνοια και στην υγεία.
Παρθένος
10/08/2016
Παρθένος
Ο Ερμής απ' το ζώδιό σας κορυφώνει θετικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα που θα λειτουργεί και αύριο, το οποίο αυτές τις μέρες δυναμώνει πολύ το νου και την επικοινωνιακή σας ικανότητα, ενώ ενισχύει τον ερωτισμό και την δημιουργικότητά σας. Ερωτικές γνωριμίες. Επαφές και συζητήσεις για καινούργια πράγματα κι επιχειρηματικά project που ίσως ευοδώσουν τέλος Σεπτεμβρίου.
Ζυγός
10/08/2016
Ζυγός
Γίνονται κάποιες παρασκηνιακές αλλά καλές επαφές αυτές τις μέρες με το θετικό τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα που θα λειτουργεί και αύριο, ενώ μπορεί να κυοφορούνται ιδέες για ανοίγματα και άλλες κινήσεις που πρόκειται να γίνουν το φθινόπωρο. Μια όψη που επίσης δυναμώνει τον ψυχικό σας κόσμο, ενώ ευνοεί και θέματα σπιτιού κι ακινήτων.
Σκορπιός
10/08/2016
Σκορπιός
Το πολύ καλό τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα και θα λειτουργεί και αύριο, σάς φέρνει σε επαφή με φίλους, γνωστούς, συγγενείς ή άλλους ανθρώπους που βοηθούν τα σχέδιά σας – είναι μέρες που γίνονται επαφές για νέα πράγματα, που πιθανόν να προχωρήσουν κατά το τέλος Σεπτεμβρίου. Γνωριμίες με ανθρώπους με ίδιες ιδέες.
Τοξότης
 10/08/2016
Τοξότης
Μια όψη αρκετά καλή για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας, το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα που θα λειτουργεί και αύριο, φέρνει αυτές τις μέρες σημαντικές γνωριμίες και συζητήσεις, ενώ ευνοεί τις συμφωνίες. Η όψη αυτή θα ξανασχηματιστεί προς τα τέλη Σεπτεμβρίου, οπότε και αναμένεται να υλοποιηθούν οι συζητήσεις που γίνονται τώρα, αν αυτό δε γίνει άμεσα.
Αιγόκερως
 10/08/2016
Αιγόκερως
Ευεργετεί το ζώδιό σας η θετική όψη Ερμή-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα και θα λειτουργεί και αύριο, η οποία φέρνει σημαντικές ιδέες, δυναμώνει το νου και την επικοινωνιακή σας δεινότητα, ενώ φέρνει και σημαντικές επαφές και συζητήσεις. Τυχόν ανοίγματα που δεν γίνουν άμεσα, αναμένεται να προχωρήσουν προς το τέλος Σεπτεμβρίου που θα ξανασχηματιστεί η όψη αυτή.
Υδροχόος
10/08/2016
Υδροχόος
Το καλό τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα που θα λειτουργεί και αύριο, ευνοεί αυτές τις μέρες τις οικονομικές συζητήσεις, συνεργασίες κι επενδύσεις, όπως επίσης και τα δάνεια, τις χορηγίες ή την διευθέτηση κληρονομικών, φορολογικών ή άλλων οικονομικών θεμάτων. Επίσης η όψη αυτή σάς δυναμώνει ψυχολογικά και είναι πολύ καλή για έρευνα και ψυχανάλυση.

Ιχθύες
 10/08/2016
Ιχθύες
Ενδιαφέρουσες γνωριμίες και με ανθρώπους με ουσία και με ίδιες ιδέες και θέλω φέρνει αυτές τις μέρες το θετικό τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα που θα λειτουργεί και αύριο, ενώ δυναμώνει την επικοινωνία στις σχέσεις σας με το σύντροφο και τους φίλους. Καλή επιρροή επίσης για συζητήσεις που αφορούν συνεργασίες, οι οποίες πιθανόν να προχωρήσουν προς το τέλος Σεπτεμβρίου.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics