Breaking News
10 Αυγούστου 2016

Η Fu Yuanhui βγήκε από την πισίνα και δεν είχε ιδέα πως ήρθε τρίτη στην γενική κατάταξη

Η κολυμβήτρια από την Κίνα Fu Yuanhui κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στα 100 μ. ύπτιο γυναικών στους τελικούς του Ρίο την Δευτέρα, χωρίς όμως καν να καταλάβει το πώς αφού βγαίνοντας από την πισίνα, φαίνεται πως παρέλειψε να δει τον χρόνο που έκανε στον πίνακα της κατάταξης ή έστω να το ακούσει από τα μεγάφωνα.

  Το αποτέλεσμα ήταν να πληροφορηθεί την κατάκτηση του μεταλλίου από μια δημοσιογράφο που της πήρε αμέσως μετά συνέντευξη και όπως ήταν φυσικό η έκπληξή της ήταν τεράστια.  

"Αυτό που θέλω να μοιραστώ είναι πως παρόλο που δεν κέρδισα μετάλλιο..." ακούγεται να λέει η Yuanhui, πριν η δημοσιογράφος την διακόψει για της ανακοινώσει πως ήρθε τρίτη με την ίδια να ξεσπά σε ένα πλατύ χαμόγελο μετά την έκφραση σοκ στο πρόσωπό της. "Τότε, πιστεύω δεν τα πήγα καθόλου άσχημα" λέει στη συνέχεια η Κινέζα Ολυμπιονίκης. 

  Για την ιστορία η Yuanhui μοιράστηκε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο με την Kylie Masse από τον Καναδά που επίσης κατέγραψε τον ίδιο χρόνο με εκείνη.   

Δείτε το βίντεο με το στιγμιότυπο:  

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics