Breaking News
11 Αυγούστου 2016

11/08/2016
Κριός
Η μέρα ξεκινά πιο ήσυχα και με μια εσωστρέφεια, ενώ μέχρι το απόγευμα η Σελήνη δίνει μια έμφαση σε θέματα οικονομικά. Κατόπιν αλλάζει ζώδιο και η διάθεση γίνεται πιο ανοιχτή, ενώ η εστίαση της προσοχής θα περάσει στα ταξίδια και σε επαφές με το εξωτερικό. Το βράδυ προσέξτε κάποιες πολιτικές και ιδεολογικές συγκρούσεις και φανατισμούς.


Ταύρος
 11/08/2016
Ταύρος
Με μεγαλύτερο αίσθημα αρμονίας ξεκινά η μέρα, ενώ μέχρι αργά το απόγευμα θα είναι ώρες κοινωνικές, με διάφορες συναντήσεις και γνωριμίες. Κατόπιν αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και η διάθεση γίνεται πιο εσωστρεφής για το ζώδιό σας, ενώ το βράδυ θέλουν προσοχή κάποιες συγκρούσεις στα ερωτικά και ορισμένοι ανταγωνισμοί ή παρασκήνια.
Δίδυμοι
 11/08/2016
Δίδυμοι
Μέχρι αργά το απόγευμα φαίνεται ότι θα τακτοποιήσετε διάφορες δουλειές και λεπτομέρειες, ενώ η εστίαση της προσοχής βρίσκεται και σε θέματα υγείας και διατροφής. Κατόπιν που αλλάζει ζώδιο η Σελήνη, η εστίαση περνά στις σχέσεις και η υπόλοιπη μέρα θα είναι κοινωνική. Όμως το βράδυ προσέξτε εντάσεις και ανταγωνισμούς – εύφλεκτο κλίμα.
Καρκίνος
 11/08/2016
Καρκίνος
Με πιο άνετο και ανέμελο τρόπο ξεκινά η μέρα, σε πλήρως καλοκαιρινή διάθεση, ενώ μέχρι αργά το απόγευμα θα έχετε την ευκαιρία για παιχνίδι, σπορ και ωραίες δραστηριότητες. Κατόπιν αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και η εστίαση της προσοχής θα μεταφερθεί σε κάποιες δουλειές και λεπτομέρειες. Προσέξτε την υγεία και διατροφή σας γιατί το βράδυ είναι πιθανές ενοχλήσεις.
Λέων
 11/08/2016
Λέων
Έμφαση σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων δίνει μέχρι αργά το απόγευμα η Σελήνη, ενώ ασχολείστε πιο πολύ με την ιδιωτική σας ζωή. Κατόπιν γίνεται πιο εξωστρεφής και χαρούμενη η διάθεση, και η υπόλοιπη μέρα θα δώσει ευκαιρίες για διασκέδαση και φλερτ. Αργά το βράδυ προσέξτε εγωισμούς κι εντάσεις, κυρίως στα ερωτικά και με τα παιδιά.
Παρθένος
11/08/2016
Παρθένος
Επικοινωνιακά ξεκινά η μέρα, με διάφορες συναντήσεις, συζητήσεις, μηνύματα, τηλέφωνα, αλλά και με μετακινήσεις ή ταξιδάκια και βόλτες. Αργά το απόγευμα η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και η εστίαση της προσοχής μεταφέρεται σε θέματα σπιτιού. Το βράδυ προσέξτε τον εκνευρισμό αλλά και τα μικροατυχήματα, γιατί η σύνοδος Σελήνης-Άρη είναι εύφλεκτη.
Ζυγός
 11/08/2016
Ζυγός
Ήρεμα ξεκινά η μέρα, ενώ μια έμφαση υπάρχει σε θέματα οικονομικά, σε πληρωμές, αγορές, πωλήσεις και άλλες συναλλαγές, μέχρι αργά το απόγευμα. Κατόπιν θα γίνει πιο ζωηρό κι επικοινωνιακό το κλίμα, με βόλτες, συναντήσεις, πολλή κουβεντούλα αλλά και ταξιδάκια ή άλλες μετακινήσεις. Το βράδυ προσέξτε κάποιες επικοινωνιακές εντάσεις ή ταλαιπωρίες στις μετακινήσεις.

Σκορπιός
 11/08/2016
Σκορπιός
Δραστήρια ξεκινά η μέρα, με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σας μέχρι αργά το απόγευμα και να σας ωθεί σε πρωτοβουλίες κι αποφάσεις. Καλές ώρες για σπορ και ξεκινήματα. Κατόπιν θα αλλάξει ζώδιο, και η εστίαση της προσοχής σας θα περάσει στην απόλαυση της ζωής και των αισθήσεων. Το βράδυ προσοχή σε κτητικές συμπεριφορές.
Τοξότης
 11/08/2016
Τοξότης
Το πέρασμα της Σελήνης απ' τον τελευταίο σας οίκο μέχρι αργά το απόγευμα φέρνει το κλείσιμο κάποιων θεμάτων. Πιο ήσυχες ώρες. Κατόπιν εισέρχεται στο ζώδιό σας και γίνεστε πιο δραστήριοι κι εξωστρεφείς. Η σύνοδος Σελήνης-Άρη το βράδυ τονώνει μεν τις δυνάμεις σας αλλά ωθεί σε εγωισμούς κι εντάσεις. Προσοχή σε πονοκεφάλους, ατυχήματα, τσιμπήματα, φλεγμονές, κλπ.

Αιγόκερως
 11/08/2016
Αιγόκερως
Ωραία παρεΐστικη διάθεση μέχρι αργά το απόγευμα, όπου θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε φίλους και γνωστούς, ή να συμμετέχετε σε ομάδες και συλλόγους. Κατόπιν αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και περνάτε σε ώρες πιο εσωστρεφείς. Αργά το βράδυ προσέξτε ορισμένα παρασκήνια, αλλά και κάποια απωθημένα. Πιθανή δυσκολία στον ύπνο, λόγω έντασης, φασαρίας κλπ.

Υδροχόος
 11/08/2016
Υδροχόος
Με κάποιες υποχρεώσεις μπορεί να ξεκινά η μέρα, χωρίς όμως εμπόδια στην τακτοποίησή τους. Έμφαση και σε θέματα επαγγελματικά μέχρι αργά το απόγευμα. Κατόπιν η εστίαση της προσοχής θα περάσει στις παρέες σας και θα είναι ώρες κοινωνικές, αλλά προσέξτε το βράδυ κάποιες ιδεολογικές ή άλλες συγκρούσεις, και εντάσεις με φίλους και γνωστούς.
Ιχθύες
 11/08/2016
Ιχθύες
Άνετα και θετικά ξεκινά η μέρα, ενώ η Σελήνη δίνει έμφαση στα ταξίδια. Ωραίες καλοκαιρινές περιπέτειες μέχρι αργά το απόγευμα, αλλά και ευκαιρία για διάβασμα. Κατόπιν η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και σοβαρεύει κάπως η διάθεση, ίσως έχετε κάποιες υποχρεώσεις, ενώ αργά το βράδυ γίνεται εύφλεκτο το κλίμα – προσοχή σε εγωισμούς και συγκρούσεις.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics