Breaking News
12 Αυγούστου 2016

12/08/2016
Κριός
Χρειάζεται προσοχή σε ταλαιπωρίες και καθυστερήσεις ή μπερδέματα στα ταξίδια και στις διακοπές σας σήμερα, γιατί η Σελήνη σχηματίζει αρκετές δύσκολες όψεις, αν και δεν φαίνεται να χάνετε την καλή διάθεση και το χιούμορ σας. Επίσης προσοχή σε φανατικές πολιτικές διαθέσεις και δογματισμούς. Διαφωνίες στον εργασιακό χώρο. Δεν λείπουν οι αυταπάτες.

Ταύρος
12/08/2016
Ταύρος
Τα οικονομικά σας ενδέχεται να ταλαιπωρηθούν σήμερα, ίσως πρέπει κιόλας να υποστηρίξετε άλλους ανθρώπους, ενώ προσοχή χρειάζεται σε καθυστερήσεις, εμπόδια και μπερδέματα σε διάφορες συναλλαγές. Σχηματίζει αρκετές δύσκολες όψεις η Σελήνη σήμερα, οι οποίες προκαλούν και μια δυσαρέσκεια στα ερωτικά ή στην ψυχολογία σας γενικά. Μπερδέματα τα με φίλους.
Δίδυμοι
12/08/2016
Δίδυμοι
Αν και είναι μια κοινωνική μέρα και θα έχετε την ευκαιρία να δείτε και να γνωρίσετε κόσμο, η Σελήνη σχηματίζει αρκετές δύσκολες όψεις, οι οποίες προκαλούν κάποιες σκληρές συμπεριφορές, κριτικές, μπερδέματα, αλλά και εμπόδια σε συναντήσεις. Προσέξτε τη συναισθηματική απαιτητικότητα αλλά και τη σύγχυση και τη θολούρα. Κάπως δύσκολες οι ισορροπίες σήμερα.

Καρκίνος
12/08/2016
Καρκίνος
Σήμερα η Σελήνη σχηματίζει αρκετές δύσκολες όψεις, οι οποίες μπορεί να φέρουν κάποια προβλήματα στο χώρο δουλειάς, διάφορες καθυστερήσεις κι εμπόδια σε θέματα καθημερινά, ενώ προσοχή θέλει και η υγεία και η διατροφή σας – αποφύγετε τοξικές τροφές και αλκοόλ. Πιθανές κριτικές συμπεριφορές. Διόγκωση ορισμένων λεπτομερειών. Καθυστερήσεις σε επικοινωνία και μετακινήσεις.


Λέων
12/08/2016
Λέων
Η Σελήνη απ' τον Τοξότη σήμερα κάνει απ' τη μία το κλίμα αισιόδοξο και δίνει ευκαιρίες για φλερτ, παιχνίδι και καλοκαιρινές δραστηριότητες, σχηματίζει όμως και αρκετές δύσκολες όψεις, οι οποίες εφιστούν την προσοχή σε κάποιες σκληρές συμπεριφορές με τα παιδιά ή στα ερωτικά, όπως και σε ορισμένα μπερδέματα ή απώλειες στα οικονομικά.
Παρθένος
12/08/2016
Παρθένος
Είναι λίγο απαιτητική μέρα, γιατί η Σελήνη σχηματίζει αρκετές δύσκολες όψεις, οι οποίες αναμένεται να φέρουν διάφορα εμπόδια αλλά και αρνητικά συναισθήματα. Ειδικά στο σπίτι χρειάζεται προσοχή σε προβλήματα και σε σκληρές συμπεριφορές. Δεν είναι εύκολο να επιτευχθούν οι ισορροπίες στις σχέσεις, ενώ δεν λείπουν και κάποια ψέματα ή μπερδέματα.
Ζυγός
12/08/2016
Ζυγός
Ο επικοινωνιακός τομέας αλλά και οι μετακινήσεις σήμερα θέλουν προσοχή, γιατί η Σελήνη σχηματίζει αρκετές δύσκολες όψεις. Έτσι, αναμένονται καθυστερήσεις, εμπόδια, προβλήματα σε διάφορες συναλλαγές, αλλά και κάποια σκληρά λόγια, κυρίως με συγγενείς. Επίσης στο χώρο δουλειάς προσέξτε τα μπερδέματα. Προσοχή και σε αυταπάτες. Ίσως απογοητευτείτε από ορισμένα άτομα.


Σκορπιός
12/08/2016
Σκορπιός
Λόγω των δύσκολων όψεων της Σελήνης σήμερα, ο οικονομικός σας τομέας είναι πιθανό να πιεστεί με παραπάνω υποχρεώσεις, ενώ προσοχή χρειάζεται και σε απώλειες. Μπερδέματα σε συναλλαγές, σε πληρωμές και αγορές. Επίσης σε ερωτικά και φιλίες θέλουν προσοχή τα ψέματα και οι διαφωνίες – δεν υπάρχει και πολλή ισορροπία στις σχέσεις σήμερα.


Τοξότης
12/08/2016
Τοξότης
Το ζώδιό σας διατρέχει η Σελήνη σήμερα και συναντά τον αυστηρό Κρόνο, γι' αυτό το κάρμα σας μπορεί να σας συναντά και αυτό με διάφορους τρόπους, με εμπόδια και δύσκολες συμπεριφορές. Φανείτε υπεύθυνοι. Σχηματίζει όμως κι άλλες δύσκολες όψεις, οι οποίες εφιστούν την προσοχή σε ψέματα, αυταπάτες, αναποφασιστικότητα, συναισθηματική απαιτητικότητα.


Αιγόκερως
12/08/2016
Αιγόκερως
Κλείνουν κάποιοι κύκλοι σήμερα ή ολοκληρώνετε ορισμένα θέματα, όχι όμως με εύκολο τρόπο, καθώς η Σελήνη σχηματίζει αρκετές δύσκολες όψεις. Είναι μέρα με πιθανά παρασκήνια, ίσως και κάποιες αποκαλύψεις. Επίσης προσέξτε τα μπερδέματα στην επικοινωνία και τα ψέματα, κυρίως με συγγενείς. Λίγο πιεσμένη η ψυχολογία σας. Πιθανή και δυσκολία στον ύπνο.

Υδροχόος
12/08/2016
Υδροχόος
Οι φιλικές σχέσεις θέλουν προσοχή σήμερα, καθώς η Σελήνη σχηματίζει πολλές δύσκολες όψεις, οι οποίες είναι πιθανό να φέρουν κριτικές και απορριπτικές συμπεριφορές, από και προς εσάς. Εμπόδια και καθυστερήσεις σε σχέδιά σας. Επίσης τα οικονομικά σας θέλουν προσοχή γιατί είναι πιθανά μπερδέματα. Προσέξτε ακόμα και απώλειες αντικειμένων, κλειδιών κλπ.


Ιχθύες
12/08/2016
Ιχθύες
Επειδή η Σελήνη σήμερα σχηματίζει αρκετές δύσκολες όψεις, ίσως χρειαστεί υπομονή. Όψεις οι οποίες αυξάνουν την ψυχολογική πίεση αλλά και τις υποχρεώσεις. Άτομα εξουσίας λειτουργούν αποτρεπτικά ή σας κρίνουν αυστηρά. Επίσης προσοχή σε αυταπάτες, μπερδέματα, ψέματα, αναποφασιστικότητα και έλλειψη ισορροπίας στις σχέσεις και γενικά. Φανείτε πιο υπεύθυνοι και συγκεντρωμένοι.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics