Breaking News
15 Αυγούστου 2016

Ολοκλήρωσε την παρουσία του στην Ολυμπιακή Ρεγκάτα κατηγορίας RS:X, με την κατάληψη της 5ης θέσης στη γενική κατάταξη ο Βύρων Κοκκαλάνης (96 βαθμούς ποινής).

Στην κούρσα μεταλλίων (medal race), o Έλληνας ιστιοπλόος τερμάτισε στην 8η θέση, με 18 β.π. 

Με εντυπωσιακή αντεπίθεση στη 12η ιστιοδρομία, ο Γιάννης Μιτάκης πήρε την 3η θέση και πρόλαβε στο... νήμα να κατακτήσει τη 10η της γενικής στα Finn. Ετσι απέκτησε την τελευταία στιγμή το δικαίωμα να συμμετάσχει στη Medal Race, καθώς ισοβάθμησε με τον Αυστραλό Λίλι Τζέικ στους 88 β.π. αλλά είχε καλύτερες ιστιοδρομίες. 

Με τη 18η θέση της τελικής κατάταξης στα Nacra 17 ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, η Σοφία Μπεκατώρου και ο Μιχάλης Πατενιώτης. Στην 12η και τελευταία ιστιοδρομία της Ολυμπιακής Ρεγκάτας το ελληνικό πλήρωμα κατέλαβε την 18 θέση και συνολικά ολοκλήρωσε με 148 β.π. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics