Breaking News
18 Αυγούστου 2016

18/08/2016
Κριός
Η πρώτη έκλειψη της περιόδου που κορυφώνεται σήμερα, δεν είναι ιδιαίτερα αρνητική, σε αντίθεση με τις εκλείψεις του Σεπτεμβρίου. Ωστόσο αυτές τις μέρες μπορεί να διογκώνονται κάποιες λεπτομέρειες και να λειτουργείτε αμελώς σε θέματα εργασίας και υγείας. Πιθανή αλλαγή σχεδίων. Όμως προσφέρει αίσθημα ανανέωσης. Έμφαση σε φιλίες, ερωτικά, διασκέδαση.

Ταύρος
18/08/2016
Ταύρος
Τον επαγγελματικό σας τομέα και το κοινωνικό σας προφίλ και όνομα επηρεάζει η έκλειψη Σελήνης που κορυφώνεται σήμερα, μια όχι ιδιαίτερα άσχημη επιρροή, απλά χρειάζεται μια σύνεση στο πώς λειτουργείτε επαγγελματικά και στο πώς εμφανίζεστε δημοσίως. Πιθανόν αυτές τις μέρες να παρουσιάζονται κάποιες υποχρεώσεις. Ωθεί ωστόσο σε καλύτερη οργάνωση της ζωής σας.
Δίδυμοι
18/08/2016
Δίδυμοι
Μια έκλειψη όχι αρνητική είναι αυτή που κορυφώνεται σήμερα, σε αντίθεση με τις εκλείψεις του Σεπτεμβρίου που θα δοκιμάσουν αρκετά το ζώδιό σας. Η σημερινή μάλλον φέρνει και ένα πολύτιμο αίσθημα ελευθερίας, κυρίως μέσα απ' τις διακοπές και τα ταξίδια σας. Προσέξτε ωστόσο κάποιες ταλαιπωρίες στις μετακινήσεις. Φέρνει επίσης κι ωραίες εκπλήξεις από φίλους.

Καρκίνος
18/08/2016
Καρκίνος
Σήμερα κορυφώνεται η πρώτη έκλειψη της περιόδου, μια όχι ιδιαίτερα έντονη έκλειψη, η οποία κυρίως λειτουργεί ψυχολογικά, βάζοντάς σας σε ενδοσκόπηση και προκαλώντας κάποιες καθάρσεις συναισθηματικές. Μια πιο εσωστρεφής επιρροή. Παράλληλα, έμφαση δίνει σε θέματα οικονομικά, δανείων, επενδύσεων, εφορίας, ασφαλειών, κληρονομικών κλπ, τα οποία ενδέχεται να προχωρούν γρήγορα.


Λέων
18/08/2016
Λέων
Στον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών δίνει έμφαση η έκλειψη που κορυφώνεται σήμερα, η πρώτη της περιόδου, που δεν είναι αρνητική. Έτσι γίνονται σημαντικά πράγματα εκεί, παρουσιάζονται νέοι άνθρωποι στη ζωή σας ή προχωρούν δεσμοί και συνεργασίες. Μπορεί να μην είναι τόσο εύκολες οι ισορροπίες, όμως με μια αποστασιοποίηση απ' τις καταστάσεις ξεπερνιούνται τα προβλήματα.
Παρθένος
18/08/2016
Παρθένος
Σε αντίθεση με τις πολύ δυσμενείς εκλείψεις που θα κορυφωθούν τον Σεπτέμβριο, η έκλειψη που κορυφώνεται σήμερα δεν είναι ιδιαίτερα αρνητική. Δίνει μια έμφαση σε θέματα εργασίας και υγείας, ίσως πρέπει να γίνουν κάποιες προσαρμογές και αλλαγές, τόσο στον εργασιακό χώρο, όσο και σε μια θεραπεία ή διατροφή, δίαιτα και πρόγραμμα γυμναστικής.
Ζυγός
18/08/2016
Ζυγός
Η επιρροή της πρώτης έκλειψης της περιόδου που κορυφώνεται σήμερα, δεν είναι αρνητική για εσάς, αντιθέτως, δίνει την ευκαιρία για νέους έρωτες και αρκετή διασκέδαση και καλοκαιρινή ανεμελιά και παιχνίδι, ενώ οι άλλοι σάς εκπλήσσουν ευχάριστα. Αυξάνει δε τη δημιουργικότητα, τη ζωτικότητα και την αυτοπεποίθησή σας. Ωστόσο προσέξτε κάποιες συναισθηματικές υπερβολές.


Σκορπιός
18/08/2016
Σκορπιός
Έκλειψη Σελήνης σήμερα, μια όχι ιδιαίτερα αρνητική έκλειψη, η οποία δίνει έμφαση αυτές τις μέρες κυρίως σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων. Πιο εσωστρεφής επιρροή, κι έτσι φαίνεται ότι έχετε ανάγκη να αποσυρθείτε λίγο. Βγάζει στην επιφάνεια διάφορες μνήμες και αναμασάτε το παρελθόν. Ίσως επιστρέφετε στο παρελθόν και μέσα από κάποιο ταξίδι.


Τοξότης
18/08/2016
Τοξότης
Η έκλειψη που κορυφώνεται σήμερα δεν είναι ιδιαίτερα αρνητική, σε αντίθεση με τις εκλείψεις του Σεπτεμβρίου που θα δοκιμάσουν ή ήδη δοκιμάζουν αρκετά το ζώδιό σας. Ωστόσο αυτή η επιρροή είναι επικοινωνιακή και ζωηρή, φέρνει διάφορες συναντήσεις κι επαφές, όπως επίσης και ταξιδάκια και βόλτες. Έμφαση επίσης σε μαθήματα ή σεμινάρια, αλλά και σε συγγενικές σχέσεις.


Αιγόκερως
18/08/2016
Αιγόκερως
Τον οικονομικό σας τομέα επηρεάζει αυτή η έκλειψη που κορυφώνεται σήμερα, η οποία δεν είναι ιδιαίτερα δυσμενής. Έτσι αυτές τις μέρες μπορεί να έχετε διάφορες ιδέες ή να προσπαθείτε να ανοίξετε δρόμους για νέα έσοδα, ενώ ίσως κάνετε και σημαντικές αγορές ή πωλήσεις. Θέματα ασφάλειας, σταθερότητας, αξιών και εκτίμησης ή αυτοεκτίμησης σάς απασχολούν παραπάνω.
Υδροχόος
18/08/2016
Υδροχόος
Στο ζώδιό σας γίνεται σήμερα η πρώτη έκλειψη της περιόδου, η οποία δεν είναι αρνητική, σε αντίθεση με τις δυο εκλείψεις που θα κορυφωθούν τον Σεπτέμβριο. Η σημερινή μάλιστα σάς ωθεί να κάνετε σημαντικά ξεκινήματα αυτή την εποχή ή να πάρετε πρωτοβουλίες κι αποφάσεις. Φαίνεται να παίρνει μια νέα κατεύθυνση η ζωή σας τώρα.


Ιχθύες
18/08/2016
Ιχθύες
Κορυφώνεται σήμερα η επιρροή της πρώτης έκλειψης της περιόδου, που δεν είναι ιδιαίτερα δυσμενής, σε αντίθεση με τις εκλείψεις του Σεπτεμβρίου που φέρνουν ήδη αρκετές κρίσεις. Η σημερινή έκλειψη σάς ωθεί να τελειώσετε ορισμένα θέματα, να κλείσετε κύκλους στη ζωή σας, τόσο σε ψυχολογικό επίπεδο, όσο και σε πρακτικό. Ημέρες απολογισμών. Ανάγκη απομόνωσης.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics