Breaking News
20 Αυγούστου 2016

19/08/2016
Κριός
Τάσεις φυγής προκαλεί σήμερα η διέλευση της Σελήνης απ' τους Ιχθύς και η συνάντησή της με τον ονειρικό Ποσειδώνα, ιδανική μέρα για να χαλαρώσετε, να απολαύσετε τη θάλασσα, τη τέχνη αλλά και να κοιμηθείτε περισσότερο. Αυξημένη ονειροπόληση. Μια προσοχή χρειάζεται το πρωί σε εμπόδια στα ταξίδια. Επίσης προσέξτε αυταπάτες και σύγχυση.

Ταύρος
3019/08/2016
Ταύρος
Οι παρέες σας έχουν τον πρώτο λόγο σήμερα, με τη Σελήνη να τονίζει τον τομέα της φιλίας και της δικτύωσης, κι έτσι θα έχετε την ευκαιρία να δείτε φίλους και γνωστούς, όπως επίσης και να συμμετέχετε σε ομαδικές δραστηριότητες ή σε συλλόγους. Δεν λείπουν κάποιες παρεξηγήσεις. Περισσότερη ενασχόληση με το διαδίκτυο και τα social media.
Δίδυμοι
19/08/2016
Δίδυμοι
Λίγο μπερδεμένοι μπορεί να νιώθετε σήμερα, ειδικά στο πρώτο κομμάτι της μέρας, με τη σύνοδο Σελήνης-Ποσειδώνα να θολώνει το νου και τα συναισθήματα. Προσέξτε την αφηρημάδα και κάποια μπερδέματα, κυρίως στον επαγγελματικό χώρο. Επίσης το πρωί προσέξτε ορισμένες σκληρές ή απαιτητικές συμπεριφορές, από ή προς εσάς, αλλά και εμπόδια σε συναντήσεις.

Καρκίνος
 19/08/2016
Καρκίνος
Μέρα ταξιδιών και καλοκαιρινών περιπετειών, με τη σύνοδο Σελήνης-Ποσειδώνα να ευνοεί ειδικά τις εκδρομές στη θάλασσα, την οποία το ζώδιό σας άλλωστε αγαπά ιδιαίτερα. Ονειρικό και αρκετά ρομαντικό το κλίμα. Βέβαια προσέξτε το πρωί κάποιες καθυστερήσεις ή ταλαιπωρίες στα ταξίδια, αλλά και στο χώρο δουλειάς ή γύρω από θέματα υγείας.


Λέων
319/08/2016
Λέων
Αρκετά ερωτικό το κλίμα σήμερα και θα μπορέσετε να περάσετε όμορφες ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας, ειδικά το βράδυ, γιατί το πρωί μπορεί να υπάρξουν κάποια εμπόδια ή ψυχρές συμπεριφορές. Επίσης το πρωί προσέξτε μπερδέματα, προβλήματα αλλά και εξαπατήσεις ή απώλειες σε οικονομικά θέματα – μην δίνετε μεγάλη βάση σε υποσχέσεις.
Παρθένος
19/08/2016
Παρθένος
Κοινωνική και αρκετά ρομαντική η σημερινή μέρα, θα έχετε την ευκαιρία για όμορφες στιγμές με τον σύντροφο και με τους καλούς φίλους. Γενικά ωραία κοινωνική ζωή. Αν και η μέρα μπορεί να ξεκινήσει με ορισμένα δυσάρεστα συναισθήματα, λόγω της δύσκολης όψης Σελήνης-Κρόνου, η οποία εφιστά τη προσοχή σε σκληρές συμπεριφορές και κριτικές. Προσέξτε και κάποιες πλάνες.
Ζυγός
 19/08/2016
Ζυγός
Λίγο δύσκολο να οργανώσετε την ζωή και την καθημερινότητά σας σήμερα, ειδικά το πρωί, με τη χαοτική σύνοδο Σελήνης-Ποσειδώνα να φέρνει υπνηλία και τάσεις φυγής. Ωστόσο την υπόλοιπη μέρα θα φύγει σταδιακά η θολούρα και θα ασχοληθείτε με την τακτοποίηση διάφορων εργασιών. Ενασχόληση με θέματα υγείας, διατροφής και κατοικίδιων.


Σκορπιός
 19/08/2016
Σκορπιός
Πλήρως καλοκαιρινή η σημερινή μέρα για το ζώδιό σας, με ευκαιρίες για παιχνίδι, σπορ, εκδρομές και ωραίες χαρούμενες καλοκαιρινές δραστηριότητες. Μέρα επίσης ερωτική, με αρκετό φλερτ και ρομαντισμό. Ευκαιρίες για διασκέδαση κι εξόδους. Το πρωί ωστόσο μπορεί να υπάρξουν ορισμένα εμπόδια, τόσο στα ερωτικά, όσο και σε οικονομικά θέματα.


Τοξότης
 19/08/2016
Τοξότης
Κάπως δύσκολα ξεκινά η μέρα, λόγω του τετραγώνου Σελήνης-Κρόνου το πρωί που φέρνει μια πίεση ψυχολογική αλλά και ορισμένα εμπόδια ή καθυστερήσεις. Επίσης το πρωί πρέπει να προσέξετε τη θολούρα, την αφηρημάδα και την απώλεια αντικειμένων, όπως επίσης και κάποιες πλάνες και σκληρές συμπεριφορές. Έμφαση σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα, και στο παρελθόν.


Αιγόκερως
 19/08/2016
Αιγόκερως
Το πρωί σήμερα πρέπει να προσέξετε κάποια εμπόδια και μπερδέματα στις μετακινήσεις αλλά και στην επικοινωνία ή σε διάφορες συναλλαγές. Δεν αποκλείεται να ειπωθούν ορισμένα ψέματα ή σκληρά λόγια. Προσοχή και σε παρασκήνια. Ωστόσο γενικά η μέρα θα είναι ζωηρή, με διάφορες συναντήσεις, γνωριμίες, πολλή κουβεντούλα, βόλτες και ταξιδάκια.
Υδροχόος
 19/08/2016
Υδροχόος
Χρειάζεται μια προσοχή σε οικονομικές απώλειες ή εξαπατήσεις ή σε μπερδέματα σε διάφορες συναλλαγές το πρωί, ενώ προσέξτε να μην χάσετε ή ξεχάσετε αντικείμενα, κλειδιά, χρήματα κλπ. Δεν λείπει η οικονομική πίεση. Όμως η υπόλοιπη μέρα θα είναι ήρεμη και θα μπορέσετε να απολαύσετε τη ζωή, το καλό φαγητό, τη φύση, τις αισθήσεις.


Ιχθύες
 19/08/2016
Ιχθύες
Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη και θα είναι μια μέρα δραστήρια κι εξωστρεφής, αν και το πρωί με τις δύσκολες όψεις που σχηματίζονται μπορεί να υπάρξει ένα μπλοκάρισμα και μια θολούρα ή σύγχυση. Προσοχή σε ψέματα κι αυταπάτες. Μέρα με πρωτοβουλίες, αποφάσεις και ξεκινήματα, ενώ ασχολείστε περισσότερο με τον εαυτό σας.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics