Breaking News
20 Αυγούστου 2016

20/08/2016
Κριός
Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία στην Παρθένο που θα λειτουργεί μέχρι και την Δευτέρα, φέρνει κάποιες πολύ καλές επαφές, συζητήσεις ή και συμφωνίες στον εργασιακό χώρο αυτές τις μέρες.

Παράλληλα, μπορεί να μαθαίνετε πράγματα ευεργετικά για την υγεία και τη διατροφή σας, ή να έχετε επιτυχημένες συναντήσεις με επαγγελματίες υγείας.

Ταύρος
20/08/2016
Ταύρος
Πολύ καλή για το ζώδιό σας η σύνοδος Ερμή-Δία που θα λειτουργεί μέχρι και την Δευτέρα, μια επιρροή που φέρνει καλά νέα στη ζωή σας και ωραίες ερωτικές γνωριμίες ή συναντήσεις. Ευκαιρίες για διασκέδαση και φλερτ, σε πλήρως καλοκαιρινό κλίμα. Μια όψη που αυξάνει την αισιοδοξία και την δημιουργικότητά σας – έχετε αρκετές εμπνεύσεις.
Δίδυμοι
20/08/2016
Δίδυμοι
Λόγω της συνόδου Ερμή-Δία που θα λειτουργεί μέχρι και τη Δευτέρα, μπορεί να έχετε καλές εξελίξεις σε ζητήματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων, ενώ ευνοούνται συμβόλαια και αγοραπωλησίες. Πιθανή επίσης ευχάριστη επιστροφή στις ρίζες σας ή σε μέρη στα οποία είχατε βρεθεί στο παρελθόν. Ωραίες συναντήσεις με άτομα απ' τα παλιά. Θετικά συναισθήματα.

Καρκίνος
20/08/2016
Καρκίνος
Ευχάριστα νέα φέρνει στη ζωή σας αυτές τις μέρες η σύνοδος Ερμή-Δία που θα λειτουργεί μέχρι και την Δευτέρα, όπως επίσης και ευχάριστες συναντήσεις και καλές γνωριμίες. Ευνοεί τις συμφωνίες. Δίνει επίσης την ευκαιρία για πολύ ωραία ταξιδάκια και βόλτες. Ακόμα, διευρύνει τις γνώσεις σας και φέρνει θετικές πληροφορίες που σας βοηθούν.


Λέων
20/08/2016
Λέων
Τα οικονομικά σας ευνοούνται αυτές τις μέρες με τη σύνοδο Ερμή-Δία που θα λειτουργεί μέχρι και τη Δευτέρα, μια επιρροή που αυξάνει τα έσοδα ή που φέρνει κάποια καλά νέα που αφορούν ζητήματα οικονομικά και αποκτημάτων. Ευνοεί οικονομικές συμφωνίες και διάφορες αγορές ή πωλήσεις. Παράλληλα, απολαμβάνετε όσα έχετε, τη φύση, τις αισθήσεις.
Παρθένος
20/08/2016
Παρθένος
Ο Ερμής στο ζώδιό σας πάει να συναντήσει τον ευεργέτη Δία, μια σύνοδος πολύ καλή, που φέρνει ευχάριστα νέα αυτές τις μέρες, ενώ θα λειτουργεί μέχρι και τη Δευτέρα. Φέρνει όμως και πολύ ωραίες γνωριμίες, συναντήσεις και ταξίδια. Ο νους σας γίνεται αισιόδοξος και μαθαίνετε ή σκέφτεστε πράγματα που σας ανοίγουν νέους δρόμους. Θετικές πρωτοβουλίες.
Ζυγός
20/08/2016
Ζυγός
Γίνονται θετικές παρασκηνιακές επαφές και συζητήσεις ή γνωριμίες αυτές τις μέρες, ενώ μπορεί να έχετε και ιδέες οι οποίες πρόκειται να καρποφορήσουν το φθινόπωρο. Κι αυτό λόγω της θετικής συνόδου Ερμή-Δία, με την οποία κυοφορούνται ιδέες και ανοίγματα. Παράλληλα, μαθαίνετε πράγματα που ξεμπλοκάρουν την ψυχολογία σας και σας λυτρώνουν, έως και τη Δευτέρα.


Σκορπιός
20/08/2016
Σκορπιός
Περνάτε πολύ ωραία με τις παρέες σας αυτές τις μέρες με την ευεργετική σύνοδο Ερμή-Δία που θα λειτουργεί μέχρι και τη Δευτέρα, ενώ κάνετε και ωραίες γνωριμίες ή έχετε ευχάριστες συναντήσεις. Παράλληλα, αυτή η επιρροή φέρνει ανθρώπους στη ζωή σας οι οποίοι σάς ανοίγουν δρόμους για το μέλλον. Έχετε ιδέες και κάνετε σχέδια, με αισιοδοξία.


Τοξότης
20/08/2016
Τοξότης
Αν και ακόμα είναι μέρες διακοπών, η θετική σύνοδος Ερμή-Δία που θα λειτουργεί μέχρι και τη Δευτέρα, φέρνει αυτές τις μέρες πολύ καλές γνωριμίες, συναντήσεις, συζητήσεις ή ακόμα και συμφωνίες στα επαγγελματικά. Ο νους σας ανοίγει κι έχετε επαγγελματικές ιδέες. Παράλληλα, αναδεικνύεστε περισσότερο κοινωνικά και γίνεστε πιο δημοφιλείς κι επικοινωνιακοί.

Αιγόκερως
20/08/2016
Αιγόκερως
Ιδιαίτερη αισιοδοξία προσφέρει αυτές τις μέρες η θετική σύνοδος Ερμή-Δία που θα λειτουργεί μέχρι και τη Δευτέρα, η οποία “ανοίγει” το νου σας, ενώ φέρνει την ευκαιρία για χαρούμενα ταξίδια και πολύ ωραίες εμπειρίες στα ταξίδια σας. Παράλληλα, θετικά νέα κι εξελίξεις υπάρχουν σε σπουδές/εκπαίδευση και σε θέματα νομικά. Γνώσεις, φιλοσοφία, πνευματικότητα.


Υδροχόος
20/08/2016
Υδροχόος
Η συνάντηση του Ερμή με τον Δία είναι αρκετά ευεργετική για οικονομικά θέματα αυτές τις μέρες, ενώ μέχρι και την Δευτέρα που θα λειτουργεί θα ευνοεί συμφωνίες, επενδύσεις, χορηγίες, συζητήσεις κι επαφές. Παράλληλα, η όψη αυτή σάς κάνει να εμβαθύνετε στην ψυχολογία σας και να καταλάβετε πολλά πράγματα. Βαθύτερη και θετική επικοινωνία με τον σύντροφο.


Ιχθύες
20/08/2016
Ιχθύες
Φέρνει πολύ ωραίες συναντήσεις και γνωριμίες αυτές τις μέρες η σύνοδος Ερμή-Δία που θα λειτουργεί μέχρι και τη Δευτέρα, τόσο ερωτικές και φιλικές, όσο και με συνεργάτες. Κάνει ιδιαίτερα θετική και χαρούμενη την επικοινωνία στις σχέσεις – ιδανικές μέρες για κοινωνική ζωή και για νέες σχέσεις και συνεργασίες. Περισσότερη αρμονία, καλή θέληση και καλά λόγια.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics