Breaking News
21 Αυγούστου 2016

 :


Κριός
Γενικά: Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία στην Παρθένο που θα λειτουργεί μέχρι και την Δευτέρα, φέρνει κάποιες πολύ καλές επαφές, συζητήσεις ή και συμφωνίες στον εργασιακό χώρο αυτές τις μέρες. Παράλληλα, μπορεί να μαθαίνετε πράγματα ευεργετικά για την υγεία και τη διατροφή σας, ή να έχετε επιτυχημένες συναντήσεις με επαγγελματίες υγείας.


Ταύρος
Γενικά: Κάτι το οποίο είχατε χάσει ή ήταν κρυμμένο κάπου θα βγει στην επιφάνεια σήμερα. Μυστικά, μακροχρόνια κρυμμένα αισθήματα και επιθυμίες ή ακόμα και απίθανα για την πραγματικότητα πράγματα μπορεί να ανακαλυφθούν σήμερα. Ακόμα εύκολα μπορεί να οδηγηθείτε σε υπερβολές ή υπερεκτίμηση των καταστάσεων. Μπλέκεστε σε πράγματα που σας ενδιαφέρουν αλλά με έναν ιδιόμορφο και επίμονο τρόπο ο οποίος πολλές φορές σας οδηγεί σε ακραίες καταστάσεις. Μια καινούργια άποψη για κάποιον σκοπό, ακόμα και ένα αίσθημα «αποστολής» μπορεί να σας κάνουν να γίνετε πιεστικοί ή ένθερμοι υποστηρικτές αυτών των αναζητήσεών σας. Οδηγώντας τον εαυτό σας πέρα από τα φυσικά του όρια μπορεί να αποβεί καταστρεπτικό στο άμεσο μέλλον.


Δίδυμος
Γενικά: Λόγω της συνόδου Ερμή-Δία που θα λειτουργεί μέχρι και τη Δευτέρα, μπορεί να έχετε καλές εξελίξεις σε ζητήματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων, ενώ ευνοούνται συμβόλαια και αγοραπωλησίες. Πιθανή επίσης ευχάριστη επιστροφή στις ρίζες σας ή σε μέρη στα οποία είχατε βρεθεί στο παρελθόν. Ωραίες συναντήσεις με άτομα απ' τα παλιά. Θετικά συναισθήματα.


Καρκίνος
Γενικά: Καταστάσεις οι οποίες θα είναι έξω από τον δικό σας έλεγχο πολύ πιθανό να τις αντιμετωπίσετε με ξεχωριστές συνέπειες. Μια τάση ή πιθανότητα ατυχήματος που οφείλεται και ως έναν βαθμό στην ένταση, βιασύνη ή απροσεξία σας. Δικής σας ή ακόμα και των άλλων. Αποφύγετε να βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα.

Gozakynthos.gr · 21-08-2016 Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (4) Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg
Λέων
Γενικά: Τα οικονομικά σας ευνοούνται αυτές τις μέρες με τη σύνοδο Ερμή-Δία που θα λειτουργεί μέχρι και τη Δευτέρα, μια επιρροή που αυξάνει τα έσοδα ή που φέρνει κάποια καλά νέα που αφορούν ζητήματα οικονομικά και αποκτημάτων. Ευνοεί οικονομικές συμφωνίες και διάφορες αγορές ή πωλήσεις. Παράλληλα, απολαμβάνετε όσα έχετε, τη φύση, τις αισθήσεις.


Παρθένος
Γενικά: Ο Ερμής στο ζώδιό σας πάει να συναντήσει τον ευεργέτη Δία, μια σύνοδος πολύ καλή, που φέρνει ευχάριστα νέα αυτές τις μέρες, ενώ θα λειτουργεί μέχρι και τη Δευτέρα. Φέρνει όμως και πολύ ωραίες γνωριμίες, συναντήσεις και ταξίδια. Ο νους σας γίνεται αισιόδοξος και μαθαίνετε ή σκέφτεστε πράγματα που σας ανοίγουν νέους δρόμους. Θετικές πρωτοβουλίες.


Ζυγός
Γενικά: Γίνονται θετικές παρασκηνιακές επαφές και συζητήσεις ή γνωριμίες αυτές τις μέρες, ενώ μπορεί να έχετε και ιδέες οι οποίες πρόκειται να καρποφορήσουν το φθινόπωρο. Κι αυτό λόγω της θετικής συνόδου Ερμή-Δία, με την οποία κυοφορούνται ιδέες και ανοίγματα. Παράλληλα, μαθαίνετε πράγματα που ξεμπλοκάρουν την ψυχολογία σας και σας λυτρώνουν, έως και τη Δευτέρα.

Σκορπιός
Γενικά: Σκορπιέ, είναι προφανές πως ο χώρος εργασίας σου μοιάζει τελευταία με σαφάρι στην περιοχή των άγριων θηρίων παρά με βόλτα σε ζωολογικό κήπο. Και όλοι ξέρουμε πως όταν επικρατεί το δίκαιο του ισχυρού είσαι πάντα έτοιμος νΆ αποδείξεις ποιος/α δεν φοβάται! Να σε δω!


Τοξότης
Γενικά: Αν και ακόμα είναι μέρες διακοπών, η θετική σύνοδος Ερμή-Δία που θα λειτουργεί μέχρι και τη Δευτέρα, φέρνει αυτές τις μέρες πολύ καλές γνωριμίες, συναντήσεις, συζητήσεις ή ακόμα και συμφωνίες στα επαγγελματικά. Ο νους σας ανοίγει κι έχετε επαγγελματικές ιδέες. Παράλληλα, αναδεικνύεστε περισσότερο κοινωνικά και γίνεστε πιο δημοφιλείς κι επικοινωνιακοί.


Αιγόκερος
Γενικά: Ο μόνος τρόπος που ξέρεις για να εκπληρώνεις τα όνειρα σου είναι βήμα - βήμα. Αυτός είναι και ο τρόπος που πορεύεσαι συνήθως και στην αγάπη αλλά, μια στο τόσο, μπορείς να επιτρέψεις στον εαυτό σου μια συναισθηματική ανάφλεξη. Ναι, εσύ Αιγόκερε! Δεν δείχνω τον διπλανό/την διπλανή σου!


Υδροχόος
Γενικά: Για τις επόμενες μέρες συγκεντρώσου σε συγκεκριμένα στα εξής ζητήματα: 1) Ποιες αλλαγές μένουν ακόμη να γίνουν στο άμεσο περιβάλλον σου - αν θες να μετακομίσεις ψάξε για σπίτι, αν θες να κάνεις ανακαίνιση επανεξέτασε το μπάτζετ σου. 2) Αν θες να δοκιμάσεις τον εαυτό σου σε νέες επαγγελματικές περιπέτειες κάνε τώρα ρεαλιστικά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση και άρχισε την αναζήτηση δουλειάς.


Ιχθύς
Γενικά: Η προσωπική σας ζωή έρχεται στο προσκήνιο αυτήν την περίοδο. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται τα καλύτερα, η διάθεσή σας θα είναι ανεβασμένη και η λίμπιντό σας στα ύψη. Σημαντικές επαγγελματικές κινήσεις δεν ευνοούνται αυτήν την περίοδο. Σκεφτείτε διπλά πριν αποφασίσετε και καλό θα ήταν για να έχετε καλύτερη κρίση να ζητήσετε και την άποψη ειδικών ή ανθρώπων που εμπιστεύεστε. Ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε να τα μεγαλοποιείτε και να μάθετε από τις εμπειρίες που έχετε, για να προχωρήσετε παρακάτω.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics