Breaking News
22 Αυγούστου 2016

Κριός
Αλλάζει ζώδιο σήμερα ο Ήλιος, εισέρχεται στην Παρθένο, και ανοίγει έναν αστρολογικό μήνα στον οποίο η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται κυρίως σε θέματα εργασίας και υγείας. Θα γίνετε πιο παραγωγικοί στο διάστημα αυτό, θα ασχοληθείτε περισσότερο με την τακτοποίηση διάφορων εργασιακών ή καθημερινών θεμάτων και λεπτομερειών. Ενασχόληση και με τα κατοικίδια.

Ταύρος
22/08/2016
Ταύρος
Η είσοδος του Ήλιου στην Παρθένο ανοίγει έναν μήνα θετικό και ερωτικό, στον οποίο θα έχετε την ευκαιρία να φλερτάρετε, να βγείτε, να διασκεδάσετε, να παίξετε, να κάνετε σπορ, χόμπι και δημιουργικές δραστηριότητες – το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ για εσάς. Αυξημένη ζωτικότητα, αυτοπεποίθηση και λάμψη. Επιχειρηματική δράση. Εστίαση επίσης στα παιδιά.
Δίδυμοι
22/08/2016
Δίδυμοι
Μπαίνετε σε έναν πιο εσωστρεφή αστρολογικό μήνα με την αλλαγή ζωδίου του Ηλίου, ο οποίος στο διάστημα αυτό θα δώσει έμφαση κυρίως σε θέματα οικογένειας, σπιτιού και ακινήτων. Ταυτόχρονα, η εστίασή σας θα βρίσκεται στο παρελθόν και ο Ήλιος θα ρίξει φως σε μνήμες διάφορες και περιστατικά. Ενασχόληση με τα συναισθήματά σας.

Καρκίνος
22/08/2016
Καρκίνος
Ανοίγει ένας επικοινωνιακός και κινητικός μήνας σήμερα με την αλλαγή ζωδίου του Ηλίου, ο οποίος θα κάνει ζωντανή την καθημερινότητά σας, με επαφές, συζητήσεις, γνωριμίες και συναντήσεις. Εποχή επίσης με αρκετές μετακινήσεις, ταξιδάκια και βόλτες. Στο διάστημα αυτό η εστίασή σας ακόμα θα βρίσκεται σε μάθηση, πληροφόρηση, σεμινάρια. Έμφαση και σε συγγενικές σχέσεις.


Λέων
22/08/2016
Λέων
Φεύγει ο ζωοδότης Ήλιος απ' το ζώδιό σας σήμερα, περνάτε σε πιο ήσυχη φάση, ενώ τώρα ξεκινά ένας αστρολογικός μήνας στον οποίο η εστίαση της προσοχής θα βρίσκεται κυρίως σε θέματα οικονομικά, πληρωμών, αγορών, πωλήσεων κλπ, σε θέματα υλικής αλλά και συναισθηματικής ασφάλειας. Ταυτόχρονα θα είναι απολαυστικός μήνας, με καλό φαγητό, ψώνια και παρέα.
Παρθένος
22/08/2016
Παρθένος
Στο ζώδιό σας μπαίνει σήμερα ο λαμπρός Ήλιος, ο οποίος για ένα μήνα θα αυξήσει την ζωτικότητα, την αυτοπεποίθηση, τη λάμψη και την δημιουργικότητά σας, ενώ θα είστε στο επίκεντρο του κοινωνικού σας κύκλου. Μια περίοδος στην οποία θ' ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και με τα θέλω σας, ενώ θα προχωρήσετε σε ξεκινήματα, αποφάσεις, πρωτοβουλίες.
Ζυγός
22/08/2016
Ζυγός
Το πέρασμα του Ηλίου απ' τον τελευταίο σας οίκο για έναν μήνα, σας βάζει σε μια περίοδο κλεισίματος κύκλων και θεμάτων – ήδη ο Ερμής και η Αφροδίτη βρίσκονται εκεί τις τελευταίες εβδομάδες, οπότε το θέμα της ολοκλήρωσης κύκλων είναι έντονο. Μεγαλύτερη ανάγκη για απόσυρση, φυγή, ύπνο, διαλογισμό. Ενασχόληση με τέχνη και φιλανθρωπία. Ρίχνει φως στο υποσυνείδητό σας.


Σκορπιός
22/08/2016
Σκορπιός
Τονίζεται αρκετά ο τομέας της φιλίας αυτή την εποχή, ενώ τώρα με την αλλαγή ζωδίου του Ηλίου θα τονιστεί ακόμα περισσότερο, για ένα μήνα, στον οποίο οι παρέες σας θα είναι το κέντρο της προσοχής σας, όπως επίσης και η ενασχόλησή σας με ομάδες, συλλόγους, κόμματα, αλλά και με το διαδίκτυο και τα social media. Εποχή σχεδίων.


Τοξότης
22/08/2016
Τοξότης
Ξεκινά ένας μήνας ζωντανός για τα επαγγελματικά σας με την αλλαγή ζωδίου του Ηλίου σήμερα, στον οποίο θα έχετε την ευκαιρία για επαφές με άτομα εξουσίας, ενώ θα είστε πιο δραστήριοι και δημιουργικοί επαγγελματικά. Ο Ήλιος θα φωτίσει την κοινωνική σας εικόνα και θα φανείτε περισσότερο δημοσίως. Αυξημένες υποχρεώσεις πιθανές.

Αιγόκερως
22/08/2016
Αιγόκερως
Αισιόδοξος ο νέος αστρολογικός μήνας που ανοίγει τώρα ο Ήλιος που μπαίνει στο ζώδιο της Παρθένου, ενώ φαίνεται ότι είστε πλήρως ανανεωμένοι απ' το καλοκαίρι. Η εστίαση της προσοχής στον μήνα αυτόν θα βρίσκεται περισσότερο σε θέματα εκπαίδευσης/σπουδών, νομικών, ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό, ενώ ίσως προχωρήσετε και σε κάποια ανοίγματα.


Υδροχόος
22/08/2016
Υδροχόος
Μια πιο εσωστρεφής περίοδος για το ζώδιό σας, με την αλλαγή ζωδίου του Ήλιου σήμερα να ανοίγει έναν μήνα στον οποίο θα κάνετε διάφορα ξεκαθαρίσματα μέσα σας, ώστε σύντομα να προχωρήσετε σε νέα πράγματα στη ζωή σας. Ο μήνας αυτός θα δώσει έμφαση σε θέματα οικονομικά και σεξουαλικά, όπως επίσης και σε θέματα έρευνας και ψυχανάλυσης.


Ιχθύες
22/08/2016
Ιχθύες
Ιδιαίτερα κοινωνική εποχή για το ζώδιό σας, και θα γίνει ακόμα πιο κοινωνική τώρα με την αλλαγή ζωδίου του Ηλίου, ο οποίος για ένα μήνα θα δώσει έμφαση στον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών. Έτσι, η εστίασή σας θα βρίσκεται περισσότερο στο σύντροφο, τους συνεργάτες, τους άλλους γενικά, ενώ είναι εποχή γνωριμιών και νέων δεσμών.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics