Breaking News
22 Αυγούστου 2016

Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ Γιουσέιν Μπολτ κατέκτησε τρία χρυσά μετάλλια και στο Ρίο, όμως αποδεικνύει ότι δεν έχει αντίπαλο και σε άλλους τομείς πέραν του αθλητισμού

Ο Γιουσέιν Μπολτ έγραψε ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και πλέον δείχνει να απολαμβάνει την καλή ζωή, έχοντας στο πλευρό του μια 20χρονη φοιτήτρια.

Το όνομα αυτής είναι Ζάντι Ντουάρτε και έστειλε φωτογραφίες σε φίλη της, όπου είναι μαζί με τον Τζαμαϊκανό στο κρεβάτι. Μετά από λίγο, το εν λόγω υλικό είδε το φως της διασημότητας και ακολούθησε πανικός, αφού ο κάτοχος εννιά χρυσών μεταλλίων σε Ολυμπιακούς Αγώνες διατηρεί σχέση με άλλη κοπέλα, ενώ ένα βίντεο τον έδειχνε να χορεύει με μία τρίτη.
.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics