Breaking News
26 Αυγούστου 2016

26/08/2016
Κριός
Το δύσκολο τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, είναι μια όψη που μέσα στον Αύγουστο προκάλεσε και προκαλεί εξαπατήσεις, ενώ ειδικά οι αυταπάτες θέλουν προσοχή.

Επίσης μπερδέματα και πλάνες ή απογοητεύσεις μπορεί να φέρνει σε θέματα σπουδών/εκπαίδευσης, νομικών και ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό. Πλάνες και σε ζητήματα ιδεολογικά και πολιτικά.

Ταύρος
 26/08/2016
Ταύρος
Ορισμένοι άνθρωποι σάς απογοητεύουν ιδιαίτερα αυτή την εποχή με το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα. Κυρίως είναι φίλοι και γνωστοί που παρουσιάζουν άλλες αξίες ή που εκδηλώνουν αναξιοπιστία – κάτι που για εσάς αποτελεί “αδίκημα” σοβαρό. Μπέρδεμα για το μέλλον ή σε σχέδιά σας, αλλά και σε ζητήματα οικονομικά κι επενδύσεων.
Δίδυμοι
 26/08/2016
Δίδυμοι
Πολλές οι παγίδες αυτή την εποχή με το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, γι' αυτό χρειάζεται προσοχή σε εξαπατήσεις και αυταπάτες, κυρίως σε σχέσεις, συνεργασίες κι επαγγελματικά, μέχρι το τέλος του μήνα. Μια όψη που προκαλεί και σύγχυση στόχων. Αυξάνει επίσης την τοξίνωση του οργανισμού. Προσοχή σε δηλητηριάσεις, αλκοόλ και χημικά.

Καρκίνος
 26/08/2016
Καρκίνος
Το ζώδιό σας δυσκολεύεται πολλές φορές να δει καθαρά κάποια πράγματα, καθότι υδάτινο και υποκειμενικό, κάτι που αυτή την εποχή χρειάζεται περισσότερη προσοχή, γιατί η δύσκολη όψη Άρη-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα δημιουργεί μπερδέματα, κυρίως στο χώρο δουλειάς αλλά και σε ταξίδια, εκπαίδευση, νομικά. Προσοχή και στην υγεία και διατροφή – χρειάζεται αποτοξίνωση.


Λέων
 26/08/2016
Λέων
Ερωτικές και οικονομικές απογοητεύσεις ή εξαπατήσεις είναι πιθανό να φέρνει μέσα στον Αύγουστο το δύσκολο τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, ενώ μέχρι το τέλος του μήνα θα πρέπει να προσέχετε τις πλάνες. Δεν λείπουν οι ίντριγκες. Δημιουργικά κι επιχειρηματικά project και επενδύσεις παρουσιάζουν μπερδέματα. Πιθανές απογοητεύσεις και απ' τα παιδιά.
Παρθένος
26/08/2016
Παρθένος
Εφιστά τη προσοχή σε παγίδες κι εξαπατήσεις το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, το οποίο ήδη μέσα στον Αύγουστο μπορεί να σας έχει βγάλει απ' τη πορεία σας και να σας προκαλεί σύγχυση στόχων. Πλάνες και απογοητεύσεις πιθανές σε σχέσεις, συνεργασίες, σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Προσέξτε τη σωματική τοξίνωση και τα φάρμακα ή το αλκοόλ.
Ζυγός
 26/08/2016
Ζυγός
Δεν είναι εποχή για ωραιοποίηση κι εξιδανίκευση πραγμάτων και ανθρώπων, γιατί αυτό μπορεί να φέρει σημαντικές απογοητεύσεις, λόγω του τετραγώνου Άρη-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, μια όψη που ήδη μέσα στον Αύγουστο μπορεί να έφερε διάφορες πλάνες, εργασιακές, υγείας, επικοινωνίας ή άλλες. Μπερδέματα με συγγενείς, γείτονες, συναδέλφους, έως το τέλος του μήνα.


Σκορπιός
 26/08/2016
Σκορπιός
Οικονομικά κι ερωτικά θέματα μέσα στον Αύγουστο παρουσιάζουν εμπόδια και μπερδέματα, με το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα να εφιστά τη προσοχή σε εξαπατήσεις και απογοητεύσεις. Έως το τέλος του μήνα που θα λειτουργεί, προσέξτε να μην παρασυρθείτε σε λάθος καταστάσεις. Απογοητεύσεις και παρεξηγήσεις πιθανές και με τα παιδιά.


Τοξότης
 26/08/2016
Τοξότης
Η φυγοπονία, η εξιδανίκευση και η αφέλεια είναι κακοί σύμβουλοι αυτή την εποχή και μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικές απογοητεύσεις και παγίδες, με το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα να εφιστά τη προσοχή και σε εξαπατήσεις, έως το τέλος του μήνα. Προσοχή επίσης σε σύγχυση στόχων, και σε δηλητηριάσεις, χημικά, αλκοόλ.

Αιγόκερως
 26/08/2016
Αιγόκερως
Αν και είστε το πλέον προσγειωμένο ζώδιο, μέσα στον Αύγουστο με το παραπλανητικό τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα μπορεί να πέσατε θύμα εξαπατήσεων και υποσχέσεων, ενώ προσοχή χρειάζεται και σε αυταπάτες. Έως το τέλος του μήνα πιθανά μπερδέματα σε επικοινωνία και μετακινήσεις, ψέματα διάφορα, και παρεξηγήσεις με συγγενείς, γείτονες, συμμαθητές.


Υδροχόος
 26/08/2016
Υδροχόος
Μέσα στον Αύγουστο παρουσιάστηκαν και παρουσιάζονται αρκετές δοκιμασίες σε φιλίες και μέσα σε ομάδες, συλλόγους ή κόμματα, με το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα να φέρνει απογοητεύσεις. Σήμερα κορυφώνεται αυτή η όψη, ενώ μέχρι το τέλος του μήνα εφιστά επίσης την προσοχή σε οικονομικές εξαπατήσεις και υποσχέσεις, αλλά και σε ουτοπικά σχέδια και πλάνες.


Ιχθύες
 26/08/2016
Ιχθύες
Πολλές οι αυταπάτες και οι εξαπατήσεις που αποκαλύπτονται αυτή την εποχή, μια διαδικασία επίπονη, με το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα να εντείνει αυτή τη διαδικασία και να φέρνει απογοητεύσεις. Έως το τέλος του μήνα προσέξτε ιδιαίτερα τις πλάνες, τη σύγχυση πορείας, τα μπερδέματα, κυρίως μάλιστα σε επαγγελματικά και προσωπικά. Τοξίνωση, δηλητηριάσεις.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics