Breaking News
31 Αυγούστου 2016

31/08/2016
Κριός
Ευχάριστα και ανέμελα ξεκινά η μέρα, πιθανόν με περισσότερο ελεύθερο χρόνο έως το απόγευμα, κι έτσι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν. Κατόπιν η Σελήνη μπαίνει στο τακτικό ζώδιο της Παρθένου και είναι πιθανό την υπόλοιπη μέρα να σας πιάσει μια μανία καθαριότητας – καλές ώρες για πλύσιμο, ράψιμο, τακτοποίηση κλπ.

Ταύρος
 31/08/2016
Ταύρος
Μέχρι το απόγευμα η προσοχή σας θα βρίσκεται κυρίως στο σπίτι, την οικογένεια, την ιδιωτική σας ζωή γενικά. Εστίαση επίσης στο παρελθόν και σε μνήμες διάφορες. Κατόπιν αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και θα δώσει έμφαση στα ερωτικά, στη διασκέδαση και στη δημιουργικότητα, ενώ θα έχετε ευκαιρίες για εξόδους και φλερτ.

Δίδυμοι
 31/08/2016
Δίδυμοι
Επικοινωνιακά και ζωηρά ξεκινά η μέρα, με διάφορα τηλέφωνα, μηνύματα, συναντήσεις, συζητήσεις, αλλά και με μετακινήσεις ή κάποιο ταξιδάκι. Έμφαση και σε μαθήματα, σεμινάρια, πληροφόρηση, έως το απόγευμα. Κατόπιν η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και θα σας βάλει σε διάθεση να κάτσετε σπίτι και να ασχοληθείτε με το χώρο σας και την οικογένειά σας.

Καρκίνος
 31/08/2016
Καρκίνος
Έμφαση σε θέματα οικονομικά δίνει μέχρι το απόγευμα η Σελήνη, και θα είναι ώρες με αγορές, πληρωμές, πωλήσεις και άλλες συναλλαγές, χωρίς να αναμένονται προβλήματα. Κατόπιν αλλάζει ζώδιο, και η υπόλοιπη μέρα θα είναι πιο επικοινωνιακή, με ευκαιρία για βόλτες και κουβεντούλα, αλλά και με διάθεση για μάθηση και πληροφόρηση. Συναντήσεις με συγγενείς.


Λέων
 31/08/2016
Λέων
Το ζώδιό σας θα διατρέχει μέχρι το απόγευμα η Σελήνη και θα είναι ώρες δραστήριες κι εξωστρεφείς, ενώ μπορεί να προχωρήσετε σε κάποιο ξεκίνημα, ή σε πρωτοβουλίες και αποφάσεις. Κατόπιν ηρεμεί η διάθεση, ενώ για την υπόλοιπη μέρα θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε το καλό φαγητό, τη μουσική, το αίσθημα ασφάλειας.

Παρθένος
31/08/2016
Παρθένος
Κλείνετε κάποια θέματα ή κύκλους μέχρι το απόγευμα που η Σελήνη θα διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο, ενώ είναι ώρες απολογισμών και απομόνωσης. Κατόπιν περνά στο ζώδιό σας και θα ανακτήσετε την όρεξη και την εξωστρέφειά σας, ενώ την υπόλοιπη μέρα ίσως προχωρήσετε σε κάποιες πρωτοβουλίες, δράσεις κι αποφάσεις.
Ζυγός
 31/08/2016
Ζυγός
Πιθανές συναντήσεις με φίλους και γνωστούς μέχρι το απόγευμα, με τη Σελήνη επίσης να δίνει έμφαση στη δικτύωση και στη συμμετοχή σας σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα, αλλά και στο ίντερνετ και τα social media. Η υπόλοιπη μέρα αναμένεται πιο εσωστρεφής και με μεγαλύτερη ανάγκη για ύπνο, φυγή, απομόνωση, ησυχία κι επαφή με την τέχνη.


Σκορπιός
 31/08/2016
Σκορπιός
Κυρίως τα επαγγελματικά σας αλλά και η κοινωνική σας ανάδειξη σάς απασχολούν μέχρι το απόγευμα, ενώ είναι πιθανές συναντήσεις με άτομα εξουσίας. Αυξημένες υποχρεώσεις. Η υπόλοιπη μέρα θα δώσει έμφαση στις φιλίες και στη δικτύωση, κι έτσι θα έχετε την ευκαιρία να δείτε φίλους και γνωστούς, ή να συμμετέχετε σε ομάδες και στο ίντερνετ.


Τοξότης
 31/08/2016
Τοξότης
Σχετικά άνετα ξεκινά η μέρα, με αισιόδοξη διάθεση, ενώ η Σελήνη τονίζει τον οίκο των ταξιδιών αλλά και θέματα σπουδών, νομικών, φιλοσοφίας, πολιτικής, συγγραφής. Ευκαιρία για διάβασμα. Το απόγευμα αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και η εστίαση της προσοχής θα μετατοπιστεί στα επαγγελματικά και στην κοινωνική σας ανάδειξη, ενώ ίσως προκύψουν υποχρεώσεις.


Αιγόκερως
 31/08/2016
Αιγόκερως
Μπορείτε μέχρι το απόγευμα να τακτοποιήσετε διάφορα οικονομικά θέματα, με τη Σελήνη να δίνει έμφαση κυρίως σε ζητήματα δανείων, επενδύσεων, ασφαλειών, συντάξεων, διατροφής, κληρονομικών κλπ. Κατόπιν αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και η εστίαση της προσοχής θα μεταφερθεί σε ταξίδια ή επαφές με το εξωτερικό, σε διάβασμα, συγγραφή, φιλοσοφία, ενώ ανεβαίνει η ψυχολογία σας.


Υδροχόος
 31/08/2016
Υδροχόος
Κοινωνικά και αρμονικά ξεκινά η μέρα, με ευκαιρίες για συναντήσεις και γνωριμίες, ενώ η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται περισσότερο στους άλλους, στον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους καλούς φίλους. Απ' το απόγευμα θα γίνει κάπως πιο εσωστρεφής αλλά και ψυχαναλυτική η διάθεση, ενώ ίσως κάνετε ένα εσωτερικό ξεκαθάρισμα.
Ιχθύες
31/08/2016
Ιχθύες
Δουλειά και χαρά μέχρι το απόγευμα και θα είναι παραγωγικές ώρες. Έμφαση σε λεπτομέρειες, αλλά και σε θέματα υγείας, διατροφής, υγιεινής και κατοικίδιων. Κατόπιν αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και η υπόλοιπη μέρα θα είναι κοινωνική, ενώ η εστίαση της προσοχής σας θα περάσει στον σύντροφο, στους άλλους γενικά, και θα έχετε ευκαιρίες για συναντήσεις.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics