Breaking News
02 Σεπτεμβρίου 2016

02/09/2016
Κριός
Πολλές όψεις κορυφώνονται σήμερα. Απ' τη μία οι δύσκολες όψεις του Κρόνου φέρνουν αυτές τις μέρες αρκετές υποχρεώσεις εργασιακές ή καθημερινές, αλλά και πιέσεις ή καθυστερήσεις σε σπουδές, ταξίδια, νομικές υποθέσεις. Μπερδέματα κι αυταπάτες. Απ' την άλλη, η ευοίωνη σύνοδος Ερμή-Δία φέρνει καλά νέα ή πληροφορίες και θετικές επαφές σε επαγγελματικά και υγεία.

Ταύρος
02/09/2016
Ταύρος
Δυο δύσκολες όψεις κορυφώνει σήμερα ο Ήλιος, οι οποίες αυτές τις μέρες προκαλούν εμπόδια και περιορισμούς ή μπερδέματα και ψέματα σε ερωτικά, φιλίες, οικονομικά θέματα κι επενδύσεις. Ταυτόχρονα όμως κορυφώνεται και η θετική σύνοδος Ερμή-Δία που φέρνει κάποιες καλές εξελίξεις και συζητήσεις στα αισθηματικά ή σε δημιουργικά κι επιχειρηματικά project.


Δίδυμοι
02/09/2016
Δίδυμοι
Δύσκολες οι δυο όψεις του Ήλιου με Κρόνο και Ποσειδώνα που κορυφώνονται σήμερα, οι οποίες αυτές τις μέρες εφιστούν τη προσοχή σε εμπόδια, καθυστερήσεις, ψέματα, αυταπάτες και περιορισμούς, κυρίως σε σπίτι, σχέσεις, επαγγελματικά. Ταυτόχρονα όμως υπάρχουν και κάποια καλά νέα με τη θετική σύνοδο Ερμή-Δία, κυρίως απ' την οικογένεια ή σε θέματα ακινήτων.

Καρκίνος
02/09/2016
Καρκίνος
Απ' τη μία οι δυο δυσμενείς όψεις του Ήλιου που κορυφώνονται σήμερα προκαλούν αυτές τις μέρες εμπόδια, καθυστερήσεις και μπερδέματα σε επικοινωνία, μετακινήσεις, δουλειά, σπουδές, ταξίδια, ενώ απαιτητικές συμπεριφορές εκδηλώνονται στο χώρο δουλειάς. Απ' την άλλη, η ευοίωνη σύνοδος Ερμή-Δία φέρνει κάποια καλά νέα και ωραίες βόλτες, γνωριμίες, συναντήσεις, ταξιδάκια.
Λέων
02/09/2016
Λέων
Αντιφατικές οι επιρροές για τα οικονομικά σας αυτές τις μέρες, όμως δυσκολίες με εύνοιες συχνά συνυπάρχουν. Απ' τη μία οι δύσκολες όψεις του Ήλιου προκαλούν καθυστερήσεις και μπερδέματα σε πληρωμές, ή αυξημένες υποχρεώσεις οικονομικές, όπως και εμπόδια στα ερωτικά, απ' την άλλη, η ευοίωνη σύνοδος Ερμή-Δία φέρνει κάποια καλά νέα, έσοδα, συμφωνίες, ωραίες αγορές.
Παρθένος
02/09/2016
Παρθένος
Γεμάτο το αστρολογικό σκηνικό, με τρεις όψεις που σας αφορούν άμεσα να κορυφώνονται σήμερα. Απ' τη μία οι δυσμενείς όψεις του Κρόνου προκαλούν αυτές τις μέρες δοκιμασίες, εμπόδια, ίσως αίσθημα απόρριψης, μπερδέματα και ψέματα. Απ' την άλλη, η σύνοδος Ερμή-Δία στο ζώδιό σας φέρνει κάποιες πολύ καλές συναντήσεις, ευχάριστα νέα, συμφωνίες, βόλτες, μαθήματα, ταξίδια.


Ζυγός
02/09/2016
Ζυγός
Πολλά τα παρασκήνια αυτές τις μέρες, ενώ με τις δυο δύσκολες όψεις του Ήλιου που κορυφώνονται σήμερα, φαίνεται να κλείνουν κάποιοι κύκλοι στη ζωή σας. Ταυτόχρονα όμως κορυφώνεται και η ευοίωνη σύνοδος Ερμή-Δία, λόγω της οποίας μπορεί να γίνονται κάποιες συζητήσεις, πάλι παρασκηνιακές, ή να κυοφορούνται ιδέες που θα καρποφορήσουν το φθινόπωρο.


Σκορπιός
02/09/2016
Σκορπιός
Μερικές ακόμα δοκιμασίες στις φιλίες φέρνουν αυτές τις μέρες οι δύσκολες όψεις του Ήλιου που κορυφώνονται σήμερα, ενώ πιέσεις και μπερδέματα ή ψέματα προκαλούν και σε οικονομικά κι ερωτικά. Όμως η ευεργετική σύνοδος Ερμή-Δία φέρνει και κάποιες καλές συναντήσεις, ενώ ορισμένοι φίλοι ή γνωστοί φαίνεται να σας ανοίγουν δρόμους και το μέλλον να δείχνει αισιόδοξο.
Τοξότης
02/09/2016
Τοξότης
Σας δοκιμάζουν αρκετά αυτές τις μέρες οι δύσκολες όψεις του Ήλιου που κορυφώνονται σήμερα, οι οποίες προκαλούν πιέσεις, σύγχυση, ίσως αίσθημα ανεπάρκειας, ενώ προσοχή χρειάζεται σε ψέματα, ανευθυνότητα κι αυταπάτες. Κάτι φαίνεται να πληρώνετε. Όμως ταυτόχρονα η ευνοϊκή σύνοδος Ερμή-Δία φέρνει κάποια καλά νέα ή επαφές και συζητήσεις, κυρίως στα επαγγελματικά.
Αιγόκερως
02/09/2016
Αιγόκερως
Μια δυσκολία στο να προχωρήσετε σε ορισμένα ανοίγματα προκαλούν αυτές τις μέρες οι δύσκολες όψεις του Ήλιου που κορυφώνονται σήμερα, ενώ εμπόδια είναι πιθανά και σε ταξίδια, σπουδές, νομικά. Προσοχή επίσης σε επικοινωνιακά μπερδέματα και σε παρασκήνια. Όμως ταυτόχρονα η ευνοϊκή σύνοδος Ερμή-Δία ανοίγει πόρτες και φέρνει κάποια ευχάριστα νέα.


Υδροχόος
02/09/2016
Υδροχόος
Πιέσεις ή εμπόδια σε οικονομικά θέματα προκαλούν αυτές τις μέρες οι δύσκολες όψεις του Ηλίου που κορυφώνονται σήμερα, ενώ δοκιμάζουν και φιλικές σχέσεις. Δύσκολα τα όρια στις σχέσεις. Προσέξτε και οικονομικές εξαπατήσεις. Όμως ταυτόχρονα η καλή σύνοδος Ερμή-Δία φέρνει μια ενίσχυση οικονομική και ψυχολογική, ενώ ίσως γίνονται ελπιδοφόρες επαφές και συμφωνίες.


Ιχθύες
02/09/2016
Ιχθύες
Επηρεάζεται άμεσα το ζώδιό σας απ' τις δύσκολες όψεις του Ήλιου που κορυφώνονται σήμερα, οι οποίες αυτές τις μέρες δοκιμάζουν σχέσεις, συνεργασίες, επαγγελματικά. Επίσης προσοχή σε αυταπάτες, σύγχυση, ψέματα. Φανείτε υπεύθυνοι. Όμως ταυτόχρονα η ευεργετική σύνοδος Ερμή-Δία φέρνει κάποιους καλούς ανθρώπους στη ζωή σας και ευχάριστες συναντήσεις ή ειδήσεις.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics