Breaking News
05 Σεπτεμβρίου 2016

05/09/2016
Κριός
Κοινωνικά ξεκινά η μέρα, με συναντήσεις και γνωριμίες, ενώ μέχρι το μεσημέρι η εστίαση της προσοχής θα βρίσκεται στους άλλους, στον σύντροφο, τους συνεργάτες κλπ. Κατόπιν η Σελήνη μπαίνει στον μυστικοπαθή Σκορπιό και η διάθεση θα γίνει πιο εσωστρεφής, ενώ η εστίαση της προσοχής σας θα περάσει κυρίως σε θέματα οικονομικά κι ερωτικά.


Ταύρος
05/09/2016
Ταύρος
Δουλειά και χαρά το πρωί, με τις πρώτες ώρες της μέρας να είναι παραγωγικές, ενώ μέχρι το μεσημέρι η Σελήνη δίνει έμφαση και σε θέματα υγείας και διατροφής. Κατόπιν αλλάζει ζώδιο και η εστίαση της προσοχής θα περάσει στις σχέσεις, τις συνεργασίες και την κοινωνική σας ζωή, ενώ την υπόλοιπη μέρα θα έχετε την ευκαιρία για συναντήσεις διάφορες.


Δίδυμοι
05/09/2016
Δίδυμοι
Σχετικά ανέμελα ξεκινά η μέρα και πιθανόν μέχρι το μεσημέρι να έχετε ελεύθερο χρόνο να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν – δημιουργικές ώρες. Κατόπιν αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και η εστίαση της προσοχής σας θα περάσει κυρίως στη δουλειά, την παραγωγικότητα και σε θέματα νοικοκυριού, τάξης, καθαριότητας, υγείας και διατροφής.


Καρκίνος
05/09/2016
Καρκίνος
Το σπίτι, η οικογένεια και θέματα ακινήτων σάς απασχολούν μέχρι το μεσημέρι, και θα είναι ώρες πιο εσωστρεφείς και ιδιωτικές. Κατόπιν αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και η υπόλοιπη μέρα θα είναι πιο χαρούμενη κι εξωστρεφής, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε, να παίξετε.
Λέων
05/09/2016
Λέων
Κινητικά κι επικοινωνιακά ξεκινά η μέρα, με διάφορες επαφές, τηλέφωνα, συζητήσεις, διάβασμα, μαθήματα, πληροφόρηση, αλλά και με μετακινήσεις ή ταξιδάκια. Το μεσημέρι αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και η εστίαση της προσοχής θα περάσει κυρίως στο σπίτι, την οικογένεια ή σε θέματα ακινήτων, ενώ θ' ασχοληθείτε και με το παρελθόν – πιο ιδιωτικές ώρες.

Παρθένος
05/09/2016
Παρθένος
Η μέρα ξεκινά με μια έμφαση σε θέματα οικονομικά, σε πληρωμές, αγορές, πωλήσεις και άλλες συναλλαγές, ενώ θα είναι ώρες πιο ήρεμες και απολαυστικές. Το μεσημέρι αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και η υπόλοιπη μέρα θα είναι πιο κινητική κι επικοινωνιακή, με συναντήσεις διάφορες, αρκετή κουβεντούλα, πληροφόρηση, μαθήματα, αλλά και με αρκετές μετακινήσεις.
Ζυγός
05/09/2016
Ζυγός
Δραστήρια και με εξωστρεφή διάθεση ξεκινά η μέρα, καθώς η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι θα διατρέχει το ζώδιό σας, και θα είναι ώρες πρωτοβουλιών, αποφάσεων, ξεκινημάτων. Κατόπιν που αλλάζει ζώδιο, η διάθεση θα ηρεμήσει, ενώ την υπόλοιπη μέρα θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε το καλό φαγητό, τη φύση, τις αισθήσεις. Έμφαση σε οικονομικά θέματα.
Σκορπιός
05/09/2016
Σκορπιός
Κλείνετε κάποια θέματα ή κύκλους το πρωί, ενώ μπορεί να έχετε τάσεις φυγής και υπνηλία. Όμως το μεσημέρι η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σας και ανακτάτε την εξωστρέφειά σας, κι έτσι η υπόλοιπη μέρα θα είναι δραστήρια, ενώ είναι πιθανό να πάρετε κάποιες αποφάσεις ή πρωτοβουλίες. Περισσότερη ενασχόληση με τον εαυτό σας και τα θέλω σας.


Τοξότης
05/09/2016
Τοξότης
Φίλοι, γνωστοί αλλά και συμμετοχή σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα ή σε διαδικτυακές δραστηριότητες καταλαμβάνουν το πρωί την προσοχή σας και θα είναι ώρες κοινωνικές. Το μεσημέρι η Σελήνη μπαίνει στον μυστικοπαθή Σκορπιό και θα φέρει τάσεις απομόνωσης και φυγής για την υπόλοιπη μέρα, ενώ ίσως κλείσετε κάποια κεφάλαια ή θέματα.
Αιγόκερως
05/09/2016
Αιγόκερως
Η εστίαση της προσοχής σας το πρωί θα βρίσκεται κυρίως στα επαγγελματικά και σε διάφορες υποχρεώσεις. Το μεσημέρι αλλάζει ζώδιο η Σελήνη, και η προσοχή σας θα μεταφερθεί κυρίως στους φίλους, τους γνωστούς, τη δικτύωση, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να αναμειχθείτε με ομάδες, συλλόγους αλλά και στο διαδίκτυο και τα social media.
Υδροχόος
05/09/2016
Υδροχόος
Αισιόδοξα και σχετικά άνετα ξεκινά η μέρα, με την προσοχή να βρίσκεται κυρίως σε σπουδές, ταξίδια, νομικά, έως το μεσημέρι. Κατόπιν αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και η εστίαση της προσοχής σας θα μεταφερθεί στα επαγγελματικά και στην κοινωνική σας προβολή, ενώ είναι πιθανό να παρουσιαστούν διάφορες υποχρεώσεις. Ευκαιρία για οργάνωση.

Ιχθύες
05/09/2016
Ιχθύες
Το πρωί είναι πιθανό να σας απασχολήσουν κάποια οικονομικά θέματα, όμως δεν αναμένονται προβλήματα στην τακτοποίησή τους. Πιο εσωστρεφείς ώρες. Το μεσημέρι αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και η υπόλοιπη μέρα θα είναι πιο “ανοιχτή” κι αισιόδοξη, ενώ έμφαση θα δοθεί σε ταξίδια ή επαφές με το εξωτερικό, σε σπουδές, συγγραφή, διδασκαλία, νομικά.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics