Breaking News
06 Σεπτεμβρίου 2016

Στο γραφείο του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή βρέθηκε την Τρίτη (6/9) η Άννα Κορακάκη, συνοδευόμενη από τον πατέρα της Τάσο. 

Η χρυσή Ολυμπιονίκης συζήτησε με τον Σταύρο Κοντονή θέματα που αφορούν στον αθλητισμό και ειδικότερα  στο άθλημα της σκοποβολής, ενώ παράλληλα τον ενημέρωσε για τα ζητήματα που την απασχολούν. Παράλληλα, συζητήθηκαν και οι δυνατότητες που υπάρχουν από πλευράς Πολιτείας, προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες προετοιμασίας της.

Τέλος, να σημειωθεί πως το επόμενο διάστημα αναμένεται να υπάρξει και νέα συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών, παρουσία και της Ομοσπονδίας. 

 

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics