Breaking News
11 Σεπτεμβρίου 2016

Εξαιρετική εμφάνιση που συνοδεύτηκε από ένα νέο πανελλήνιο ρεκόρ, πραγματοποίησε η Δωροθέα Ποιμενίδου στον γύρο κατάταξης του Ολυμπιακού τόξου.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια (Νο-23 στην παγκόσμια κατάταξη), κατετάγη 7η θέση μεταξύ 32 αθλητών με επίδοση 605 βαθμούς που αποτελεί νέο εθνικό ρεκόρ. Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν της ίδιας με 580 βαθμούς από τον Αύγουστο του 2015 στην Γερμανία.

Πλέον απομένει να μάθει την αντίπαλο της στη φάση των «32», κάτι που αναμένεται να γίνει αργότερα σήμερα. Λογικά θα αντιμετωπίσει σε αγώνα «νοκ άουτ» την Γαλλίδα Μπιγκίτ Ντουμπό η οποία στον γύρο κατάταξης είχε επίδοση 524 βαθμούς.
onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics