Breaking News
11 Απριλίου 2017

Την τρίτη θέση στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου τυφλών 5x5 κατέλαβε η Εθνική μας ομάδα.

Τρίτη η Εθνική ποδοσφαίρου τυφλών, πανελλήνιο ρεκόρ η Τσάκωνα

Το συγκρότημα του Παναγιώτη Στεφανίδη, στο «μικρό» τελικό της διοργάνωσης που φιλοξενήθηκε στην πόλη Μπακάου της Ρουμανίας, επικράτησε 5-2 της Τσεχίας και πήρε την τρίτη θέση πίσω από Ρουμανία και Γεωργία.

Στον τελικό, η Ρουμανία νίκησε 1-0 τη Γεωργία.

Το πανελλήνιο ρεκόρ στα 400 μέτρα ελεύθερο κατηγορίας S6 κατέρριψε η Μαρία Τσάκωνα κατά τη διάρκεια του διεθνούς μίτινγκ κολύμβησης που διεξήχθη στο Αϊντχόφεν. Η αθλήτρια του Σπάρτακου κάλυψε την απόσταση σε 6:34.39 και κατέρριψε το ρεκόρ που κατείχε η ίδια πριν από δύο χρόνια, επίσης, στην Ολλανδία με 6:44.93. Η Τσάκωνα, η οποία στο 400άρι κατετάγη πέμπτη, συμμετείχε και στα 100 μέτρα ύπτιο, όπου πήρε την όγδοη θέση με 1:44.87.

Ο Θεόκλητος Παπαχρήστος, η Θεοδώρα Πασχαλίδου και ο Χριστόφορος Κολιός πρώτευσαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τζούντο τυφλών που διεξήχθη στο Λιτόχωρο, παράλληλα με το διεθνές τουρνουά Olympus Cup.


Οι τρεις πρώτοι/ες ανά κατηγορία:

Όπεν Νέων Ανδρών
1. Χριστόφορος Κολιός (Πύρρος)
2. Παναγιώτης Γκίκας (Πύρρος)

Όπεν Γυναικών
1. Θεοδώρα Πασχαλίδου (Πυρσός)
2. Εμμανουέλα Μουσούρου (Κεραυνός)

Όπεν Ανδρών
1. Θεόκλητος Παπαχρήστος (Πυρσός)
2. Παναγιώτης Τριανταφύλλου (Κεραυνός)
3. Γεώργιος Μήτσης (Πύρρος)
3. Χρήστος Τσιούρης (Πύρρος)


Με ελληνική συμμετοχή θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Σαντ Κουγκάτ της Ισπανίας το Ευρωπαϊκό Όπεν μπότσια (11-16 Απριλίου). Στη διάθεση του ομοσπονδιακού προπονητή και υπεύθυνου της αποστολής, Γιώργου Τζίμα, θα βρίσκονται οι Παναγιώτης Σουλάνης (ΑΣΑΧ, ΒC1), Γρηγόρης Πολυχρονίδης (Αετοί, BC3), Άννα Ντέντα (AΣΑΧ, BC3), Νίκο Βασίλη (Τυρταίος, BC3), Μόρφη Μέτζου- Χρυσή (ΑΣΑΧ, BC4) και Μαρίνος Γωνιάς (Τυρταίος, BC4).

Στην ελληνική αποστολή μετέχουν ακόμη οι Sports Assistants Ελένη Καλογεροπούλου, Κατερίνα Πατρώνη και Κριστίνα Ντέντα, καθώς και οι συνοδοί-προπονητές, Αθηνά Νίτα, Κατερίνα Παυλίδου, Αιμιλία Νταγάκη και Ανδρέας Κεραμίδας.

Στη διοργάνωση συμμετέχουν 13 χώρες.

sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics