Breaking News
01 Φεβρουαρίου 2018

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Δήμητρας Κοροκίδα, η οποία το Μάρτιο θα συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά Para-Badminton που θα διεξαχθεί στην Ισπανία.

 


Είναι η πρώτη φορά που θα έχει η Ελλάδα εκπροσώπηση στο νέο Παραολυμπιακό άθλημα.


Η χάλκινη Παραολυμπιονίκης στη σφαιροβολία στο Ρίο, μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου το καλοκαίρι του 2017, όπου ανακοινώθηκαν κάποιες αλλαγές στα αγωνίσματα του στίβου που επηρέασαν και το δικό της, αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη στροφή και να κυνηγήσει το όνειρό της ακολουθώντας ένα νέο δρόμο. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που η Δήμητρα κάνει κάτι τέτοιο!

Το 2014, πρωτοπόρος και τότε, ασχολήθηκε εντατικά με την ποδηλασία δρόμου και υπήρξε η πρώτη γυναίκα με χειρήλατο που ως μέλος της Εθνικής ομάδας έλαβε μέρος σε δύο Παγκόσμια Κύπελλα και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Στόχος της πλέον είναι να διακριθεί στο νέο και πολύ ενδιαφέρον άθλημα του Para-Badminton, το οποίο για πρώτη φορά θα είναι στο πρόγραμμα των Παραολυμπιακών Αγώνων το 2020 στο Τόκυο. Αρωγοί σε αυτή τη προσπάθεια θα είναι η LR Health & Beauty Hellas, η οποία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στηρίζει σημαντικά τη Δήμητρα, και η εταιρεία Panellinios Agora Games, αποκλειστικόs αντιπρόσωποs της YONEX στην Ελλάδα.
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics