Breaking News
01 Μαΐου 2018

Ο Γιάννης Μιτάκης είχε την καλύτερα παρουσία από ελληνικής πλευράς στο 3ο γύρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που διεξήχθη στο Ιέρ.

Ο Έλληνας ιστιοπλόος μετά από 9 ιστιοδρομίες και σε σύνολο 40 σκαφών, πήρε την 5η θέση στα Finn.


Ο Βύρων Κοκκαλάνης στα RSX αντιμετώπισε πρόβλημα με το χέρι του και κατέλαβε τελικά την 8η θέση μετά από 12 ιστιοδρομίες και μεταξύ 50 σκαφών.


Στα 470 ανδρών έγιναν 9 κούρσες και σε σύνολο 40 σκαφών, οι Π. Μάντης και Π. Καγιαλής ολοκλήρωσαν στην 17η θέση, ενώ οι Β. Παπουτσόγλου και Ι. Ορφανός στην 35η. Στα 470 γυναικών, επίσης μετά από 9 κούρσες και σε σύνολο 36 σκαφών, οι Μ. Μπόζη και Ρ. Κλωναρίδου έμειναν στην 20η θέση.

Τέλος, στα Laser Radial, όπου μετείχαν 64 σκάφη και έγιναν 10 ιστιοδρομίες, η Αθανασία Φακίδη πήρε την 20η θέση και ο Βασιλεία Καραχάλιου την 23η.


sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics