Breaking News
21 Ιουνίου 2018

Θα συνεχίσει στο Βέλγιο και την πρωταθλήτρια Ντίεστ ο Καλλίνικος Κρεάνγκα. Ανανέωσε για έναν ακόμα χρόνο τη συνεργασία του με το εν λόγω σωματείο, αντίθετα άφησε την ολλανδική λίγκα και την Ταβέρζο.

Την περασμένη περίοδο ο διαχρονικά κορυφαίος αθλητής της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης είχε αγωνιστεί ταυτόχρονα σε δύο διασυλλογικά πρωταθλήματα 1ης κατηγορίας, μάλιστα κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο με την Ντίεστ και να φτάσει στον τελικό των πλέι οφ με την Ταβέρζο. Αυτό το καλοκαίρι όμως και καθώς άγει το 47ο έτος της ηλικίας του θέλησε να μειώσει κι άλλο τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του κι αποφάσισε να παίξει μόνο στο Βέλγιο.

Θυμίζουμε ότι η περίπτωση της Ντίεστ είχε προκύψει στην πορεία πέρσι για τον Κρεάνγκα κι αρκετό χρονικό διάστημα μετά τη συμφωνία του με την Ταβέρζο. Από την ομώνυμη βελγική πόλη, που είναι κοντά στην Ολλανδία, του είχαν προτείνει να ενισχύσει και τη δική τους ομάδα σε κάποια ματς, ο πρώην «χάλκινος» πρωταθλητής κόσμου είχε δεχτεί «και τελικά οι εντυπώσεις, που αποκόμισα από το αγωνιστικό επίπεδο και την οργάνωση ήταν πολύ καλές». Έτσι αποφάσισε να συμφωνήσει για μία σεζόν ακόμα με την προϋπόθεση ότι δεν θα χρειαστεί ν’ αγωνιστεί σε πολλά παιχνίδια. «Και πέρσι με Ολλανδία και Βέλγιο μαζί καλά ήταν σε αριθμό αγώνων, αλλά φέτος ήθελα να έχω ακόμα λιγότερη αγωνιστική δράση, διότι πλέον όσο λιγότερα ματς τόσο καλύτερα για μένα», πρόσθεσε ο δευτεραθλητής Ευρώπης του 2002 στο απλό ανδρών.

Στη Ντίεστ παραμένει και ο Ρώσος πρώην διεθνής Αλεξέι Σμιρνόφ, ενώ με τις μεταγραφές να διαρκούν μέχρι και τον Αύγουστο, έχει επιτευχθεί ήδη συμφωνία της ομάδας με τον Άγγλο Ντέιβιντ Μακ Μπεθ. Να προστεθεί ακόμα ότι στο Βέλγιο υπάρχει και η διοργάνωση του Κυπέλλου, ενώ όσον αφορά στα ευρωπαϊκά διασυλλογικά Κύπελλα η Ντίεστ δεν θα δηλώσει συμμετοχή.

* Τα πρώτα παιχνίδια τους στο απλό έδωσαν χτες και προχτές οι δύο αθλητές, που αγωνίζονται με τα ελληνικά χρώματα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα βετεράνων του Λας Βέγκας. Ο Πέτρος Αποστόλου στην κατηγορία 60+ ετών και ο Θανάσης Χειμωνάς στην κατηγορία 45+ ετών πήραν την 3η θέση στους ομίλους τους και αποκλείστηκαν από το κυρίως ταμπλό. Ο Αποστόλου αγωνίστηκε τη Δευτέρα στο 28ο γκρουπ της ηλικιακής κατηγορίας του. Νίκησε τον Γερμανό Στεφάν Ζεν με 3-0 σετ (11-2, 11-6, 11-5) κι έχασε 3-0 από τον Κινέζο επικεφαλής Βανγκ Σενγκλίν (2-11, 2-11, 4-11) και τον Γάλλο Ζακ Μοντό (2-11, 2-11, 2-11). Ο Χειμωνάς μετείχε την Τρίτη στο 15ο γκρουπ της κατηγορίας του. Κάμφθηκε από τον Δανό Σάιμον Χορτ με 3-0 (5-11, 6-11, 3-11), από τον Σουηδό Μίκας Χάσματς με το ίδιο σκορ (2-11, 4-11, 3-11), ενώ νίκησε 3-0 άνευ αγώνα τον Ινδό Βίκας Μάχαγιαν.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics