Breaking News
09 Ιουλίου 2018

Με τα κλειδιά του πανάκριβου μοντέλου της BMW έφυγε από το γήπεδο ένας επαγγελματίας παίκτης γκολφ, επειδή κατάφερε να βάλει το μπαλάκι στην τρύπα με μια προσπάθεια.

 



Ένας 23χρονος άσος του γκολφ έκανε δικό του ένα BMW i8 Roadster μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα όταν κατάφερε σε μια διοργάνωση να πετύχει την 16η τρύπα του γηπέδου με μια μόνο προσπάθεια. Μιλάμε βέβαια για την ανανεωμένη εκδοχή του i8 στην κάμπριο εκδοχή του, με το υβριδικό σύστημα κίνησης του μοντέλου, που αποτελείται από ηλεκτροκινητήρα και έναν τρικύλινδρο τούρμπο βενζινοκινητήρα του 1.5 λίτρου, να αποδίδει 374 ίππους.

Τα 100 χλμ./ώρα έρχονται σε 4,5 δευτερόλεπτα και ξεχωρίζει από τα αυτοκίνητα προ facelift από τα νέα φωτιστικά σώματα, τον αεραγωγό στο καπό και τα νέα σχέδια στις ζάντες αλουμινίου. Το μπρονζέ χρώμα το οποίο έχει το συγκεκριμένο i8 επίσης βοηθά στο να ξεχωρίζει και δένει με το φουτουριστικό ντιζάιν του. Ο Άγγλος παίκτης είναι ο τέταρτος που καταφέρνει να κερδίσει αυτοκίνητο της BMW στη συγκεκριμένη διοργάνωση γκολφ, με τους προηγούμενους να κερδίζουν μια 640i Gran Coupe (2012), ένα i8 Coupe (2014) και μια M760Li xDrive (2015).

gazzetta.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics