Breaking News
25 Μαρτίου 2020

To μήνυμα της "χρυσής" Ολυμπιονίκης Άννας Κορακάκη για την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων.

 

 Η Άννα Κορακάκη που ήταν η πρώτη αθλήτρια στην ιστορία που έλαβε και μετέφερε πρώτη την Ολυμπιακή Φλόγα στην Αρχαία Ολυμπία είναι εδώ και ημέρες μόνη στο σπίτι της και παίρνει όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό (covid-19).

H "χρυσή" Ολυμπιονίκης της σκοποβολής που είχε εκφραστεί δημόσια υπέρ της αναβολής των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020 έστειλε το δικό της μήνυμα μετά από την ανακοίνωση της σχετικής απόφασης από την ΔΟΕ.

«Ο κύβος ερρίφθη...Οι Ολυμπιακοί Αγώνες αναβάλλονται. Εκείνα όμως που σίγουρα θα μείνουν αναλλοίωτα στην παράταση αυτή είναι η αισιοδοξία, το πάθος, η πειθαρχία, η αγωνιστικότητά μας, μα πάνω απ’ όλα το όραμά μας να δούμε την κοινωνία μας υγιή και να την κάνουμε περήφανη στο Τόκυο το 2021!», έγραψε η Άννα.
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics