Breaking News
02 Αυγούστου 2020

Λίγες μόνο ημέρες απομένουν για την έναρξη των αμερικανικών τουρνουά στη Νέα Υόρκη, με τον Rafael Nadal να παραμένει στη Μαγιόρκα και να συμμετέχει στο επίσημο πρωτάθλημα των Βαλεαρίδων Νήσων στο γκολφ!

 

Είναι γνωστό πως ο κάτοχος 19 Grand Slam τίτλων λατρεύει το γκολφ και αυτές τις ημέρς κάνει ένα διάλειμμα από το τένις, καθώς συμμετέχει στο Campeonato de Baleares Absoluto - Air Europa 2020.

Απ' ότι φαίνεται και από το παρακάτω βίντεο, που δημοσιεύτηκε από την επίσημη σελίδα της ομοσπονδίας γκολφ των Βαλεαρίδων Νήσων, δεν τα πηγαίνει καθόλου άσχημα από τεχνική.

Όσο περνούν οι μέρες, ο Nadal πάντως απομακρύνεται όλο και περισσότερο από το Cincinnati Masters και το US Open, τα δυο τουρνουά που θα ξεκινήσουν το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου στη Νέα Υόρκη. Παρότι βρισκόταν στη λίστα συμμετοχής του Cincinnati, o Ισπανός δεν έχει κάνει ακόμα καμιά προπόνηση σε σκληρές επιφάνειες και όπως όλα δείχνουν θα προτιμήσει να μείνει στην Ευρώπη και να αγωνιστεί μόνο στην χωμάτινη σεζόν, από τα μέσα του Σεπτεμβρίου.
TENISNEWS.GR

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics