Breaking News
03 Αυγούστου 2020

Την απορία της σχετικά με τη μη παρουσία κόσμου στους αθλητικούς χώρου εξέφρασε η Κατερίνα Στεφανίδη.


Η χρυσή Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ με ανάρτησή της στο twitter αναρωτήθηκε πώς είναι δυνατόν να επιτρέπεται η παρουσία κόσμου σε συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις και όχι στους αγωνιστικούς χώρους.

«Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί επιτρέπεται ο κόσμος να πηγαίνει σε συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις με περιορισμένο αριθμό θεατών αλλά οι φίλαθλοι δεν μπορούν να παρακολουθήσουν αγώνες με τους ίδιους ακριβώς περιορισμούς;» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην ανάρτησή της απάντησε και η Μαρία Σάκκαρη προσθέτοντας ότι υπάρχει κόσμο και σε κλαμπ και μπαρ κάθε βράδυ. Η επικοντίστρια συμφώνησε μαζί της.

sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics