Breaking News
06 Οκτωβρίου 2020

Ο Μομοτά μεταξύ των 15 Ιαπώνων που δεν θα λάβουν μέρος στο Όπεν της Δανίας

 

Ο Νο 1 στο μονό ανδρών στον κόσμο, Κέντο Μομοτά, αναφέρεται μεταξύ των 15 Ιαπώνων παικτών που αποχώρησαν από το Όπεν της Δανίας, διοργάνωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μπάντμιντον (BWF) την επόμενη εβδομάδα, λόγω ανησυχιών για την άνοδο των κρουσμάτων Covid-19 στην Ευρώπη.

Ένας από τους αξιωματούχους της Ιαπωνικής Ομοσπονδίας Μπάντμιντον, μιλώντας στο Kyodo News ανέφερε ότι οι Ιάπωνες αθλητές θα απουσίαζαν από το τουρνουά, το οποίο πρόκειται να αρχίσει στην Οντένσε, στις 13 Οκτωβρίου.

Θα είναι η πρώτη διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στο BWF World Tour από τότε που η πανδημία του κορονοϊού, διέκοψε την αγωνιστική δράση σε όλο τον κόσμο.

Το τουρνουά προγραμματίστηκε επίσης να σηματοδοτήσει την επιστροφή του δύο φορές παγκόσμιου πρωταθλητή Μομοτά στην ανταγωνιστική δράση, αφού τραυματίστηκε στο δεξί οφθαλμικό κόγχο του δεξιού ματιού σε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα, τον Ιανουάριο.

Σύμφωνα με το Kyodo , η Νο 4 στο κόσμο Νοζόμι Οκουχάρα και ο Κέντα Νισιμότο, 16ος στην κατάταξη των ανδρών, επιβεβαίωσαν τη συμμετοχή τους στο Όπεν της Δανίας.

Η διοργάνωση στην πόλη της Δανίας αναμένεται να προηγηθεί τριών διαδοχικών αγώνων World Tour στην Μπανγκόκ, συμπεριλαμβανομένων των τελικών που θα ολοκληρώσουν τη σεζόν, ως μέρος των πλάνων της BWF να ξαναρχίσει τους διεθνείς του αγώνες, μετά από τη μακρά διακοπή που επιβλήθηκε από την πανδημία.

Ο πρώτος αγώνας στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης – το Asia Open I – επιβεβαιώθηκε από τις 12 έως τις 17 Ιανουαρίου, με το δεύτερο τουρνουά να ακολουθεί από τις 19 έως τις 24 του ίδιου μήνα.

Οι τελικοί του World Tour BWF προγραμματίζονται να πραγματοποιηθούν από τις 27 έως τις 31 Ιανουαρίου.

Όλοι οι αγώνες θα παιχθούν κάτω από μια σειρά αυστηρών οδηγιών για τον κορονοϊό, που έχουν σχεδιαστεί για την προστασία των παικτών και των άλλων συμμετεχόντων.

Η Γκουάνγκτζου έπρεπε να διοργανώσει τους τελικούς του Παγκόσμιου Τουρνουά από τις 16 έως τις 20 Δεκεμβρίου, αλλά η κινεζική κυβέρνηση έχει απαγορεύσει τα περισσότερα αθλητικά γεγονότα για το υπόλοιπο του 2020. Η ομοσπονδία αναγκάστηκε να κάνει αρκετές αλλαγές στο καλεντάρι του World Tour λόγω της πανδημίας.

Οι αγώνες World Tour στη Γαλλία, τη Νέα Ζηλανδία, το Μακάο, τη Γερμανία, την Κίνα, το Χονγκ Κονγκ, την Ινδονησία, την Ινδία, τη Μαλαισία, τη Νότια Κορέα και την Ταϊλάνδη έχουν αφαιρεθεί από το φετινό καλεντάρι.

Η BWF ανέβαλε επίσης τον τελικό των Κυπέλλων Τόμας και Uber για το 2020 για τρίτη φορά λόγω της υγειονομικής κρίσης.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics