Breaking News
23 Απριλίου 2021

Αρβανίτη, Καραγκούνη: Το ελληνικό δίδυμο ηττήθηκε με 2-0 από τις Ολλανδέζες Σταμ, Σχον και η πρόκριση στο Τόκιο γίνεται πλέον πολύ δύσκολη
Κώστας Ασημακόπουλος  

 

Στον δεύτερο γύρο των προκριματικών σταμάτησε η πορεία της Βίκυς Αρβανίτη και της Πένυς Καραγκούνη στο δεύτερο κατά σειρά τουρνουά τεσσάρων αστεριών της F.I.V.B. στο Κανκούν του Μεξικού.

Η Εθνική ομάδα μπιτς βόλεϊ δεν τα κατάφερε στο δεύτερο και τελευταίο αγώνα πριν την είσοδο στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης, γνωρίζοντας στις λεπτομέρειες την ήττα με 2-0 (23-21, 21-19) σετ από τις Σταμ, Σχον από την Ολλανδία. Νωρίτερα η ελληνική ομάδα είχε νικήσει στον πρώτο αγώνα.

Στο πρώτο σετ το ελληνικό δίδυμο είχε την ευκαιρία να το κατακτήσει, καθώς προηγήθηκε με 21-20, όμως τρία συνεχόμενα μπλοκ της Σταμ έφεραν την ανατροπή και έδωσαν το σετ στην Ολλανδία με 23-21.

Στο δεύτερο σετ, οι δύο ομάδες πήγαν χέρι χέρι μέχρι το φινάλε. Με το σκορ στο 19-19, δύο συνεχόμενοι πόντοι της Σταμ έδωσαν τη νίκη και την πρόκριση στις Ολλανδέζες με 21-19 και 2-0 σετ.

Η Εθνική ομάδα θα επιστρέψει τώρα στην Ελλάδα και θα μπει στη τελική ευθεία για τη δεύτερη φάση του προολυμπιακού τουρνουά – Continental Cup στην Τουρκία το τριήμερο 6-9 Μαΐου.
sports3.gr
Διαβάστε επίσης

Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις: Έρχεται 11 με 13 Ιουνίου

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics