Breaking News
24 Μαΐου 2021

Εργοτέλης: Από το… μικροσκόπιο του Γιάννη Ταουσιάνη και των συνεργατών του θα περάσει ο 17χρονος Γιάννης Βαρβεράκης

 

Από το… μικροσκόπιο του Γιάννη Ταουσιάνη και των συνεργατών του θα περάσει ο Γιάννης Βαρβεράκης, ο οποίος αναμένεται να ενταχθεί στις προπονήσεις των κιτρινόμαυρων απο το πρωί της Δευτέρας (24/5).

Σύμφωνα με πληροφορίες του Grandsport.gr, οι διοικήσεις του Λίντο με την ΠΑΕ Εργοτέλης, έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία, παρέχοντας την απαραίτητη -τυπική- άδεια για να περάσει απο το “μικροσκόπιο” του Γιάννη Ταουσιάνη.

 Ο Γιάννης Βαρβεράκης είναι 17 χρονών, τον τελευταίο 1,5 χρόνο αγωνίζεται με τη φανέλα του Λίντο στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ, ενώ νωρίτερα, για έξι μήνες, αγωνιζόταν με τη φανέλα της Δόξα Ηρακλείου στη Β’ τοπική κατηγορία.

Πριν από τη Δόξα, αγωνιζόταν με την Κ15 της ΠΑΕ ΟΦΗ, ενώ στους “ασπρόμαυρους” είχε μετακινηθεί από την ακαδημία του Λίντο, απο το οποίο ουσιαστικά προέρχεται.

 Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, έχει… όλο το μέλλον μπροστά του, αποτελώντας αυτή τη στιγμή ένα απο τα σπουδαιότερα ταλέντα που διαθέτει στις τάξεις του το Λίντο. Αγωνίζεται στα άκρα και τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι η ντρίμπλα, η ταχύτητα, ενώ είναι πολύ καλός και στο 1v1.

από mikriliga.com
Διαβάστε επίσης

Football League: Το πρόγραμμα των εξ αναβολής της Τετάρτης (26/5)

 

Σήμερα 24 Μαΐου γιορτάζουν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics