Breaking News
09 Νοεμβρίου 2023

Έγραψε ιστορία ο Ταϊγανίδης που ολοκλήρωσε τον άθλο των 250 χλμ.


Στην ιστορία πέρασε ο Παραολυμπιονίκης μας Χαράλαμπος Ταϊγανίδης που ολοκλήρωσε σήμερα με επιτυχία το εντυπωσιακό εγχείρημα που ξεκίνησε την 1η του Νοέμβρη από το λιμάνι της Σούδας! Κολυμπώντας κάθε μέρα από την ανατολή του ηλίου και μέχρι τη δύση του, και μετά από οκτώ ημέρες έφτασε σήμερα λίγο μετά τις 15:30 το μεσημέρι στο λιμάνι της Σητείας, σφραγίζοντας έναν πραγματικό κολυμβητικό άθλο 250 χλμ.!

 

Ο Έλληνας παραολυμπιονίκης έγινε δεκτός με επευφημίες από πλήθος κόσμου που τον περίμενε στο λιμάνι για να του αποδώσει τα εύσημα για την αποφασιστικότητα, την πίστη και τη θέληση που επέδειξε προκειμένου να φέρει εις πέρας τον στόχο του. Μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος της Παραολυμπιακής Επιτροπής και φίλος του, ο χρυσός Παραολυμπιονίκης της κολύμβησης Γιώργος Καπελλάκης.


« Αγαπητοί μου φίλοι, θέλω μέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω και να μοιραστώ μαζί σας τα συναισθήματα μου ,καθώς κολυμπούσα τα 250km από τα Χανιά προς Σητεία… Φτάνοντας στο τέλος αυτού του εγχειρήματος θέλω να σας πω:
Τα τείχη που υψώνετε γύρω σας για να προστατευτείτε και να μην πληγωθείτε είναι κι αυτά που σας φυλακίζουν πολλές φορές. Στην ζωή μας πρέπει να κάνουμε υπομονή. Η ζωή είναι μαραθώνιος και να βγει ο αγώνας χρειάζεται να εξοπλιστούμε με υπομονή και να καλλιεργήσουμε την αντοχή μας.
Είμαστε πολύ πιο δυνατοί και ανθεκτικοί απ’ ότι νομίζουμε. Σε συνθήκες της ζωής μας όπου θα χρειαστούμε δύναμη, εκείνη θα μας φανερωθεί. Μπορούμε να διαχειριστούμε και να αντέξουμε ό,τι μας συμβαίνει στη ζωή, όσο και να μην το πιστεύουμε.. Επενδύστε την ενέργειά σας στο να πιστεύετε στις ικανότητές σας κι όχι στο να τις αμφισβητείτε συνεχώς.

Ταϊγανίδης Κωτσόβολος
Μην κοιτάτε ποτέ πίσω. Κοιτάτε μόνο μπροστά, εκεί που θέλετε να πάτε. Πίσω να κοιτάτε μόνο όταν θέλετε να υπενθυμίσετε στον εαυτό σας την απόσταση που έχετε διανύσει προς την εκπλήρωση των στόχων σας και την εξέλιξή σας. Αν θέλετε να είστε δυνατοί , θα πρέπει πρώτα να αντιμετωπίσετε δυσκολίες στη ζωή σας. Αυτές θα σας κάνουν δυνατό ή θα σας θυμίσουν πως ήδη ήσασταν δυνατοί, απλώς δεν το είχατε συνειδητοποιήσει γιατί δεν είχατε χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε αυτή τη δύναμη.
«Μην Φοβάστε τίποτε…Τολμήστε το ακατόρθωτο…Το μέλλον είναι μπροστά σας»….
Σας ευχαριστώ για την θετική σας αγάπη που μου στέλνατε όλο αυτό το διάστημα, με τα μηνύματα σας, μου δίνατε κουράγιο και δύναμη σε κάθε χεριά, σε κάθε μέτρο…Ελπίζω όλη αυτή μου η προσπάθεια να σας έδωσε έστω και λίγο την δύναμη να πιστέψετε σε αυτό που φαίνεται «φαινομενικά αδύνατο ότι δεν γίνεται» στο τέλος, τα πάντα μπορούν να γίνουν αρκεί να το πιστέψουμε ,να το θελήσουμε, και να πιστέψουμε στις δύναμης μας που έχουμε μέσα μας», ήταν το μήνυμα του Χαράλαμπου Ταϊγανίδη λίγο πριν καλύψει τα τελευταία χιλιόμετρα της προσπάθειας τους.


Βασικός υποστηρικτής του Έλληνα παραολυμπιονίκη στην μεγάλη του προσπάθεια όλο αυτό το διάστημα ήταν η εταιρία «Κωτσόβολος». «Χαίρομαι ιδιαίτερα που έχω στο πλευρό μου την «Κωτσόβολος» που στηρίζει όλους τους ανθρώπους, χωρίς διακρίσεις, μέσα από δράσεις για μία καλύτερη ζωή», σημείωσε ο υπεραθλητής μας.
neakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Σήμερα 09 Noεμβρίου γιορτάζουν

 

 

 

 

Δεν κατάφερε να κάνει το 4x4 στον 7ο Ομιλο του UEFA Europa Conference League ο ΠΑΟΚ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics