Breaking News
15 Νοεμβρίου 2023

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός

 

Με τη σημερινή μικρή πρόκληση Ήλιου – Αφροδίτης, μέρος σου θέλει να κρατήσει τα πράγματα ανάλαφρα και ευάερα, ενώ η άλλη πλευρά σου παίρνει τα πράγματα λίγο πιο σοβαρά. Αυτή η ασυμφωνία μπορεί να οδηγήσει σε αναποφασιστικότητα ή ίσως σε τεταμένες αλληλεπιδράσεις, με παρεξηγήσεις πιο πιθανές απ’ ότι συνήθως. Μπορεί να υπάρχει κάποια τάση να παίρνεις κακές αποφάσεις, καθώς μπορεί να αισθάνεσαι ψυχικά λίγο τεμπέλα ή οι λεπτομέρειες να είναι λίγο θολές. Ενώ οι προθέσεις είναι καλές και ίσως μεγάλες όταν πρόκειται να μάθεις νέα πράγματα και να διευρύνεις τη σκέψη σου, μέρος σου θέλει να κρατήσει τα πράγματα απλά, ακομπλεξάριστα και οικεία.

Ταύρος

Μπορεί να υπάρξουν στιγμές σήμερα που νιώθεις διχασμένη μεταξύ δουλειάς και ευχαρίστησης. Η προσοχή σου είναι διάσπαρτη, είτε οι σχέσεις σου αποσπούν την προσοχή από τη δουλειά σου είτε δεν είσαι εντελώς παρούσα στις σχέσεις σου, επειδή σκέφτεσαι τη δουλειά ή τα καθήκοντα σου. Στην πραγματικότητα οι κινήσεις προς τους δυο τομείς της ζωής είναι ισχυρές αυτές στις μέρες και έχεις όλα τα εργαλεία για να τα κάνεις καλά και τα δυο. Πρόσεξε να μη συμφωνήσεις σε κάτι μόνο και μόνο για να εξαφανίσεις ένα πρόβλημα προσωρινά.


Δίδυμοι

Μπορεί να υπάρξει κάποια αναποφασιστικότητα σήμερα, αλλά η αναβολή της εξαγωγής συμπερασμάτων μπορεί να λειτουργήσει υπέρ σου. Ο Ήλιος στον τομέα της δουλειάς και της ρουτίνας σου τις τελευταίες βδομάδες, σου ζήτησε να ανταποκριθείς στις ευθύνες σου και να βελτιώσεις την αποτελεσματικότητα σου. Από την άλλη έχεις την Αφροδίτη στον τομέα της δημιουργικότητας, της αγάπης και του παιχνιδιού σου ενθαρρύνοντας σε να το απολαύσεις. Τις περισσότερες φορές μπορείς να διαμερίσεις ή να συνδυάσεις και τα δυο χωρίς πρόβλημα, αλλά αυτές οι δυνάμεις συγκρούονται τώρα, αφήνοντας σε να νιώθεις λίγο εκνευρισμένη.

Καρκίνος

Οι σημερινές διελεύσεις δεν κάνουν πάντα τις αποφάσεις ξεκάθαρες, αλλά μπορεί να υπάρχουν μερικά ευχάριστα σημεία. Ο Ήλιος αυτή τη στιγμή διέρχεται από τον τομέα της χαράς και της απόλαυσης, ενώ η Αφροδίτη κινείται στον τομέα της του σπιτιού και της οικογένειας στον ηλιακό σου χάρτη. Από τη μια πλευρά απολαμβάνεις στιγμές ησυχίας, από την άλλη αναζητάς περισσότερη αλληλεπίδραση, αυθορμητισμό και ανατροφοδότηση. Αυτές οι κινήσεις συγκρούονται κατά διαστήματα σήμερα, αφήνοντας σε να νιώθεις λίγο διχασμένη και αναποφάσιστη ή πιθανώς τεταμένη.

Λέων

Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευση της στο δημιουργικό σου τομέα και λαχταράς την προσοχή και την αλληλεπίδραση. Ενώ είσαι ενθουσιώδης μπορεί να μη δίνεις μεγάλη σημασία σε σημαντικές λεπτομέρειες. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη αποτελούν μια μικρή πρόκληση επηρεάζοντας το πρώτο μισό της ημέρας και μπορεί να αισθάνεσαι διχασμένη ανάμεσα στην επιθυμία σου να κάνεις τα πράγματα εύκολα και την περιέργεια σου να σε ενθαρρύνει να αναλάβεις έργα και δραστηριότητες. Αυτή η πτυχή μπορεί επίσης να οδηγήσει σε κάποιες παρεξηγήσεις με άλλους.

Παρθένος

Οι σημερινές διελεύσεις φέρνουν λίγη ευχαρίστηση αλλά και να αποφασιστικότητα. Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη σε μια μικρή σύγκρουση τώρα, μπορεί να αισθάνεσαι διχασμένη ανάμεσα στην πραγματική επιθυμία σου να κρατήσεις τα πράγματα απλά και ασφαλή και την έντονη περιέργεια σου που σε προτρέπει να εξερευνήσεις τις επιλογές σου. Πρόσεξε τώρα για παρορμητικές αγορές, ξαφνικές λιγούρες ή άλλες εκδηλώσεις δυσαρέσκειας. Στόχος να βρεις πιο δημιουργικούς τρόπους για να ικανοποιήσεις τις ποικίλες ανάγκες σου.

Ζυγός

Με τη Σελήνη να περνά άλλη μια μέρα στον τομέα των επικοινωνιών σου επιδίωξε να κάνεις διακρίσεις όταν πρόκειται για την αυτοέκφραση και προσπάθησε να μην αφήνεις κάποιους πίσω ή μπερδεμένους. Αυτές τις μέρες η διέλευση του Ήλιου από τον τομέα των πόρων σου σε ενθαρρύνει να ασχοληθείς με τις πρακτικές σου υποθέσεις, αυξάνοντας την επιθυμία για περισσότερη προβλεψιμότητα στη ζωή σου. Από την άλλη η Αφροδίτη στο ζώδιο σου, θέλει να εκφραστείς και να απολαύσεις μια πιο αυθόρμητη προσέγγιση στη ζωή σου.

Σκορπιός

Οι σημερινές ενέργειες ευνοούν τις ήσυχες δραστηριότητες και τα έργα που επικεντρώνονται στην οικοδόμηση και την ανάπτυξη. Είναι μια καλή περίοδος του μήνα για να αξιολογήσεις την κατάσταση πριν προχωρήσεις. Ωστόσο μπορεί να υπάρχει ήπια δυσαρέσκεια για να αντιμετωπιστεί σε σημεία σήμερα. Ο Ήλιος στο ζώδιο σου αυτές τις μέρες σε βάζει στο επίκεντρο, ενώ η Αφροδίτη στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής υποδεικνύει κάποια απόσυρση, αναποφασιστικότητα ή συγκράτηση σχετικά με τις στοργές σου.

Τοξότης

Η Σελήνη είναι στο ζώδιο σου όλη μέρα βγάζοντας συναισθήματα στην επιφάνεια. Η Αφροδίτη στον κοινωνικό σου τομέα αυτές τις μέρες είναι δυνατή για να απολαμβάνεις δραστηριότητες που σε κάνουν χαρούμενη ή σου δίνουν μια αίσθηση σύνδεσης με τους άλλους. Ωστόσο η Αφροδίτη αντιμετωπίζει μικρές προκλήσεις σήμερα, οι οποίες μπορεί να περιπλέξουν τα συναισθήματα σου για ένα φίλο ή μια επιδίωξη. Ένα μέρος του εαυτού σου προτιμά να μείνεις μόνη και μια άλλη πλευρά σου θέλει να εμπλακεί. Μπορεί επίσης να υπάρχουν κάποιες αμφιταλαντεύσεις ή ανησυχίες που σχετίζονται με την εργασία, την υγεία ή τα χρονοδιαγράμματα σου.

Αιγόκερως

Μπορεί να υπάρχουν αρκετά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, διαπραγματεύσεις και συζητήσεις σήμερα. Ωστόσο όσο και αν απολαμβάνεις τη διανοητική άσκηση, να γνωρίζεις ότι είναι δύσκολο να γνωρίζεις τι υπάρχει στην καρδιά σου σήμερα, κάτι που πιθανώς οδηγεί σε παρεξηγήσεις. Γενικά με την Αφροδίτη στον ηλιακό 10ο οίκο σου αυτές τις μέρες τα πας καλά, ιδιαίτερα με αφεντικά, πρεσβύτερους και παρόμοια. Σήμερα η Αφροδίτη αντιμετωπίζει μικρές προκλήσεις που δείχνουν κάποια αναποφασιστικότητα ή δισταγμό.

Υδροχόος

Μπορεί να νιώσεις λίγο διχασμένη μεταξύ δουλειάς και ευχαρίστησης ή δουλειάς και μάθησης σήμερα. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη σχηματίζουν μια μικρή προκλητική όψη, τονίζοντας διαφορετικές ορμές. Από τη μια πλευρά έχεις κίνητρο να παράγεις, να εκτελέσεις και να ολοκληρώσεις κάτι σταθερό. Από την άλλη είσαι ενθουσιασμένη να μάθεις κάτι νέο. Δε φαίνεται να έχεις αρκετό χρόνο για να κάνεις όλα όσα θέλεις. Ευτυχώς μπορεί να αποκτήσεις μια ευχάριστη, χρήσιμη προοπτική μέσω μιας γνωριμίας ή μιας νέας πληροφορίας που έρχεται στο δρόμο σου.

Ιχθύες

Μπορεί να αισθάνεσαι διχασμένη ανάμεσα στο να εκφραστείς και να κρατήσεις τις παρατηρήσεις σου για τον εαυτό σου σήμερα, κάτι που μπορεί να σε κρατήσει ή να σε βάλει σε κατάσταση κενού προσωρινά. Μπορεί επίσης να οδηγήσει σε υπερκατανάλωση. Να είσαι σε επιφυλακή για αυτό, αλλά να είσαι βέβαιη ότι δεν παραβλέπεις τις άλλες ευκαιρίες της μέρας. Οι αποφάσεις που λαμβάνονται τώρα μπορεί να βασίζονται σε λάθος πληροφορίες ή δραματικές παρατηρήσεις. Το να μιλήσεις ή να υποσχεθείς κάτι πολύ νωρίς μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ.

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Σημαντική νίκη για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε της Χάποελ Ιερουσαλήμ στην Πυλαία με 79-77

 

 

 

 

Σήμερα 15 Noεμβρίου γιορτάζουν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics