Breaking News
09 Ιουνίου 2017

Με ήττα από τη Βενεζουέλα με 3-0 σετ ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Εθνική βόλεϊ των Ανδρών στο Ταλίν, στο δεύτερο τουρνουά του World League.

Εξαιρουμένου του δεύτερου σετ, το οποίο δεν κατάκτησε εξαιτίας λανθασμένης υπόδειξης του Καναδού πρώτου διαιτητή, η ελληνική ομάδα ήταν κακή στον υπόλοιπο αγώνα, δεν είχε καλό σερβίς, ούτε μπλοκ, έκανε λάθη στην επίθεση και κάπως έτσι έχασε το τέταρτο κατά σειρά παιχνίδι της στη διοργάνωση. Τα σετ: 25-20, 29-27, 25-16. ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ (Σάρτι): Έμερσον Γκονζάλες 12, Φερνάντο Γκονζάλες 11, Βαλένσια 11, Ουρτάδο 8, Κουιγιάδα 6, Καράσκο 3, Μάτα (λίμπερο), Βέρντι 3, Μπριθένο, Γκουζμάν, Εσκαλάντε. ΕΛΛΑΔΑ (Αρσενιάδης): Κουμεντάκης 15, Κοκκινάκης 8, Ανδρεάδης 5, Τακουρίδης 3, Φράγκος 2, Στιβαχτής, Γκαράς (λίμπερο), Σωτηρίου 8, Τσέλιος 2, Κασαμπαλής. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics