Breaking News
12 Ιουνίου 2019

Η Ελλάδα υποδέχεται τη Βοσνία για την 5η αγωνιστική του Silver European League στο βόλεί…

 


Με μοναδική αλλαγή στην 14άδα τον Αγκίμ Κοτζάι, που πήρε τη θέση του Γιώργου Παπαλεξίου, θα αντιμετωπίσει το απόγευμα (12/6, 19:30) τη Βοσνία στο «Μελίνα Μερκούρη» η Εθνική Ανδρών, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Silver European League.

Η απώλεια ενός σετ στον αγώνα με την Ουγγαρία στο Κάποσβαρ, την περασμένη εβδομάδα, κόστισε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα την πρώτη θέση, καθώς εκεί βρίσκεται πια η ισοβαθμούσα Αυστρία, κι αυτό σημαίνει ότι η πρόκριση δεν εξαρτάται πια αποκλειστικά από την ελληνική ομάδα. Πλέον, η «γαλανόλευκη» χρειάζεται δύο «καθαρές» νίκες εντός και εκτός έδρας με την Βοσνία και ταυτόχρονα η Αυστρία να χάσει τουλάχιστον ένα σετ στα δύο παιχνίδια με Ουγγαρία.

Η αποστολή:

Πασαδόροι: Ντίμα Φιλίποφ, Κώστας Στιβαχτής, Αγκίμ Κοτζάι

Ακραίοι: Αλέξανδρος Ράπτης, Ανέστης Δαλακούρας, Μενέλαος Κοκκινάκης, Ανδρέας Φράγκος

Κεντρικοί: Θοδωρής Βουλκίδης, Γιάννης Τακουρίδης, Γιώργος Πετρέας

Διαγώνιοι: Γιώργος Τζιουμάκας, Νίκος Ζουπάνι

Λίμπερο: Δημήτρης Ζήσης, Θεολόγος Δαρίδης

onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics