Breaking News
18 Ιουνίου 2019

Η ταλαιπωρία για την Εθνική ομάδα βόλεϊ γυναικών που επρόκειτο να φτάσει στην Αθήνα το βράδυ της Κυριακής από τη Σλοβενία δεν σταμάτησε να υφίσταται για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και τη Δευτέρα.  


Μετά την ακύρωση της πτήσης Γκρατς-Βιέννη, η αεροπορική εταιρεία εξασφάλισε ένα ξενοδοχείο για να μείνει η ελληνική αποστολή, η οποία έφτασε οδικώς από το Γκρατς στην αυστριακή πρωτεύουσα λίγο πριν της 23:00 της Κυριακής.

Κατά το check in στα δωμάτια, η αποστολή ενημερώθηκε πως το εστιατόριο έκλεινε ακριβώς την ίδια ώρα όταν ο Γκιγιέρμο Ναράνχο ρώτησε που βρίσκεται η τραπεζαρία για το δείπνο. Παρά την αναστάτωση και την ταλαιπωρία, η ομάδα πήγε και έφαγε πρόχειρο φαγητό σε κάποιο κοντινό κατάστημα της περιοχής.

Ταυτόχρονα, ο αρχηγός της αποστολής, Βαγγέλης Περόπουλος που βρισκόταν στα γραφεία της εταιρείας για να κανονίσει τα εισιτήρια της επιστροφής στην Ελλάδα, ενημέρωσε τα μέλη της «γαλανόλευκης» πως η εταιρεία δε θα έβαζε άλλο αεροσκάφος το πρωί της Δευτέρας και, έτσι, αναγκαστικά η επιστροφή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος έπρεπε να γίνει σε τέσσερις δόσεις.

Έτσι, από τις 3:00 μέχρι λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, αθλήτριες και μέλη του staff αναμένεται να φτάσουν στην Αθήνα.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics