Breaking News
30 Ιουνίου 2019

Ο Ο.Φ.Η.είναι ο νέοςπρωταθλητής Ελλάδας στο Beach Volley.

 

Ο 47χρονος Κυριάκος Μουτάφης και ο 30χρονος Μιχάκης Τεφτσής που εκπροσώπησαν τον ΟΦΗ κατέκτησαν τον τίτλο στο 7ο πρωτάθλημα Beach Volley League ΟΠΑΠ.

Στον τελικό μετά από συναρπαστικό αγώνα ο Μουτάφης και Τεφτσής νίκησαν 21-19, 21-18 την ομάδα του Α.Ο.Π.Κηφισιάς που εκπροσώπησαν ο Τέιλορ Χαντ και ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

Το πρωί της Κυριακής έγιναν μεγάλες μάχες στους ημιτελικούς. Οι Μουτάφης, Τεφτσής νίκησαν τον Χρήστο και τον Άγγελο Στεφανίδη του Ηρακλή με 21-13, 21-11, ενώ συγκλονιστικός ήταν ο β΄ημιτελικός όπου οι Χαντ, Παπαδόπουλος νίκησαν τους Κώστα Καπετανίδη, Αθηνόδωρο Καΐλή με 2-1 (21-13, 21-23, 15-12) και προκρίθηκαν στον τελικό.

«Kάναμε καλή αρχή για τον Ο.Φ.Η. Είναι η πρώτη κούπα για τον ΟΦΗ και την αφιερώνουμε στον σύλλογο που τόσο αγαπάμε και που όλη η Ελλάδα θα δει να πρωταγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα της Volley League. Ολη η Κρήτη θα στηρίξει τον Ο.Φ.Η. Τα μηνύματα είναι αισιόδοξα και στόχος μας είναι η καθιέρωση στη μεγάλη κατηγορία», δήλωσαν οι νικητές.

Οι δύο Κρητικοί αν και εφέτος αγωνίστηκαν για πρώτη φορά μαζί έχουν μεγάλη εμπειρία στο άθλημα καθώς παίζουν σε τουρνουά τα τελευταία 15 χρόνια. Ο Μουτάφης αγωνίζονταν πασαδόρος και εφέτος πήρε την απόφαση να σταματήσει την ενεργό δράση και να αναλάβει τιμ μάνατζερ. Ο Τεφτσής αγωνίζεται λίμπερο και όπως είπε ανυπομονεί να ζήσει την εμπειρία της Volley League.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics