Breaking News
28 Αυγούστου 2019

Τεστάρει τις δυνάμεις της η Εθνική βόλεϊ γυναικών, απέναντι στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Σερβία ενόψει των νοκ άουτ.



Η Εθνική βόλεϊ γυναικών, αντιμετωπίζει την παγκόσμια πρωταθλήτρια Σερβία την Τετάρτη (28/8) στις 17.00 από την (ΕΡΤ Sports), ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις της στον Α' όμιλο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Τα κορίτσια του Γκιγιέρμε Ναράνχο έχουν ήδη προκριθεί στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Η ελληνική ομάδα θα πρέπει να πραγματοποιήσει μεγάλη εμφάνιση για να κάνει την υπέρβαση απέναντι στις παντοδύναμες Σέρβες, που μέχρι στιγμής είναι αήττητες, ψάχνοντας ουσιαστικά ένα θαύμα που μπορεί να της δώσει μέχρι και την 3η θέση στον όμιλο. Η Εθνική έχει σε τέσσερα παιχνίδια έχει 2 νίκες απέναντι σε Γαλλία και Φινλανδία και 2 ήττες με Τουρκία και Βουλγαρία.

Η προϊστορία δεν είναι με το μέρος μας, καθώς αυτή θα είναι η 49η φορά που οι δύο χώρες θα τεθούν αντιμέτωπες, με την Σερβία να μετρά 37 νίκες και την Εθνική μας, μόλις 11.

Τελευταία φορά που οι δύο ομάδες συναντήθηκαν, ήταν πριν από 8 χρόνια και συγκεκριμένα στο ευρωπαϊκό λιγκ των Χανίων.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής πάντως έδωσε στις Ελληνίδες παίκτριες ως συμβουλή να απολαύσουν το παιχνίδι: "Θα πρέπει να το διασκεδάσουν", Ενώ για την δυναμικότητα του αντιπάλου σχολίασε: "Τι μπορεί να πει κανείς για μια ομάδα που είναι Παγκόσμια πρωταθλήτρια. Η κουβέντα λογικά σταματάει στον τίτλο της. Είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Έχει τις 2 από τις 5 καλύτερες κεντρικές στον κόσμο. Η διαγώνια είναι ίσως η καλύτερη στον κόσμο και οι ακραίες έχουν απίστευτο ρεπερτόριο για να προκαλέσουν πρόβλημα σε κάθε αντίπαλο. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να το διασκεδάσουμε. Να μπορέσουν οι αθλήτριες να πάρουν το καλύτερο μέσα στο γήπεδο. Όταν παίζεις κόντρα στη Σερβία παίζεις κόντρα στον εαυτό σου. Μάχεσαι με τον εαυτό σου απέναντι στις καλύτερες παίκτριες του κόσμου."

Αντίθετα ο προπονητής της Σερβίας, Ζόρα
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics