Breaking News
17 Σεπτεμβρίου 2019

Για ενάμιση σετ η Εθνική ομάδα ήταν σε τροχιά πρόκρισης στις 16 καλύτερες ομάδες του Ευρωβόλεϊ, ωστόσο η Πορτογαλία κατάφερε να αλλάξει τη ροή του αγώνα και επικρατώντας με 3-1 να έχει πλέον αυτή το πάνω χέρι, αν και όλα θα κριθούν στο αυριανό ματς Πορτογαλία-Ρουμανία.

Οι Ρουμάνοι με τη νίκη της Πορτογαλίας έχουν κι αυτοί ελπίδες πρόκρισης και μάλιστα αν κερδίσουν με 3-0 παίρνουν αυτοί το εισιτήριο. Αν το ματς λήξει 3-2, τότε θα περάσει η Πορτογαλία (που προκρίνεται και σε κάθε δική της νίκη), ενώ η Εθνική ομάδα ελπίζει μόνο σε νίκη της Ρουμανίας με 3-1, που θα φέρει τριπλή ισοβαθμία με τις τρεις χώρες να έχουν ρεκόρ 1 νίκη-5 ήττες, 3 βαθμούς και 5-13 σετ οπότε όλα θα κριθούν στη διαφορά των πόντων (κι εδώ ίσως κοστίσει το 25-17 του δ’ σετ).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics