Breaking News
07 Δεκεμβρίου 2019

Με τη «ναυμαχία» μεταξύ του ΟΦΗ και του Φοίνικα Σύρου που θα μεταδοθεί σε Live Streaming από το volleyleague.gr θα ανοίξει το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Volley League.

 

Υψηλές αποδόσεις σε όλα τα αθλήματα, ασφαλή κατάθεση και γρήγορη ανάληψη

Πρόκειται για τον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων στην επαγγελματική κατηγορία ωστόσο βρέθηκαν αντίπαλοι και στην Α΄φάση του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαρας στην ουδέτερη έδρα του Ρέντη όπου ο Φοίνικας επικράτησε με 3-0 (25-23, 25-22, 25-17) στις 26 Οκτωβρίου.

Ο ΟΦΗ προέρχεται από τη νίκη επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και στοχεύει στην τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο προπονητής του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης είπε στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ: «Είμαστε σε καλή κατάσταση και θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και σε αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στο παιχνίδι μας και στην τακτική μας, σε όλο το παιχνίδι. Παίζουμε με ένα δυνατό αντίπαλο και θα πρέπει να καταθέσουμε ψυχή και τον καλύτερο μας εαυτό. Θα γίνει ένα θεαματικό παιχνίδι και καλώ τον κόσμο, να έρθει στο γήπεδο για να μας βοηθήσει. Θέλουμε το βόλει του ΟΦΗ να μπορέσει να κοιτάξει ψηλότερα και η βοήθεια του κόσμου σε αυτό, είναι σημαντική».

Ο Φοίνικας Σύρου στο πρωτάθλημα προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ 3-1 σετ, ενώ την Τετάρτη νίκησε με 3-2 τον Παναθηναϊκό στο Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς αλλά χωρίς να πάρει την πρόκριση για τους τελικούς. Στοχεύει στην τέταρτη νίκη του στο πρωτάθλημα και θέλει να μείνει κοντά στους πρωτοπόρους.

Ο κεντρικός του Φοίνικα Νίκος Χριστόφας δήλωσε: «Είναι δύσκολο τo παιχνίδι απέναντι στον ΟΦΗ, καθώς είναι μια ανταγωνιστική ομάδα. Το παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με το ματς που παίξαμε στο Λιγκ Καπ στην αρχή της σεζόν. Η ομάδα μας είναι λίγο ταλαιπωρημένη από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Λόγω των ημιτελικών με τον Παναθηναϊκό και σε σχέση με το πολύωρο ταξίδι με το πλοίο για να φτάσουμε στο Ηράκλειο, θα πρέπει να το διαχειριστούμε κατάλληλα. Φυσικά στόχος μας είναι να κερδίσουμε όπως και με κάθε αντίπαλο. Δεν καταφέραμε να πάρουμε κάποιο βαθμό από το ματς με τον ΠΑΟΚ που είχαμε στην έδρα μας και θεωρώ ότι μια εκτός έδρας νίκη θα μας δώσει ώθηση και φρεσκάδα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics