Breaking News
19 Μαΐου 2020

Σε δρόμους χωριστούς βαδίζουν πια ο ΠΑΟΚ και η Εύα Χαντάβα, που έλυσαν τη συνεργασία τους με κοινή απόφαση, ύστερα από δύο χρόνια συμπόρευσης.

 

Η διεθνής ακραία θα αναζητήσει αλλού τη συνέχεια της καριέρας της, κατά πάσα πιθανότητα στο εξωτερικό, με τον «Δικέφαλο» να αναζητεί την αντικαταστάτριά της.

Η Χαντάβα αποχαιρέτησε το μακεδονικό σύλλογο με μια ανάρτηση στο Instagram. «Δυστυχώς, κάποιες φορές τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα υπολογίζεις και πρέπει να λαμβάνονται δύσκολες αποφάσεις. Έτσι είναι ο αθλητισμός. Μετά από μια φανταστική διετία συνεργασίας με τον κύριο Αμοιρίδη και τον ΠΑΟΚ, λυπάμαι που πρέπει να πω πως δεν θα συνεχίσω στην ομάδα», έγραψε.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές, τους συμπαίκτες, τους οπαδούς και όλους όσους μας υποστήριξαν στη διάρκειας αυτής της διαδρομής. Όλη αυτή η αγάπη που λάβαμε, μας έκανε να νιώθουμε ευλογημένοι ως παίκτες και ως άνθρωποι. Ήταν μεγάλη στιγμή να είμαι αρχηγός αυτής της ομάδας», συνέχισε η Χαντάβα.

Και συμπλήρωσε: «Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα αυτή τη στιγμή. Λυπάμαι πολύ που συμβαίνουν πράγματα όπως τον κορονοϊό και δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε τη σεζόν και να παλέψουμε για τους στόχους μας. ΥΓ. Θα μου λείψει ο ΠΑΟΚ. εις το επανιδείν».
onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics