Breaking News
28 Ιουνίου 2020

Αν και δηλώνει πως δεν είναι φαν της πεζοπορίας η Κατερίνα Στεφανίδη "σκαρφάλωσε" στα 2600μ!

 

Εν αναμονή της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων της στον στίβο η Κατερίνα Στεφανίδη δεν σταματάει να εξερευνά τη φύση και να... ανακαλύπτει τον εαυτό της!

Η "χρυσή" Ολυμπιονίκης του επί κοντώ που αναμένεται ν' αγωνιστεί στις αρχές του επόμενου μήνα στη Ζυρίχη πήρε τα βουνά μαζί με τον σύντροφο της και προποηνητή της Μίτσελ Κρίερ και έκανε ...ρεκόρ ανάβασης στα 2600μ!

«Η πεζοπορία (και το περπάτημα γενικότερα για να λέω και την αλήθεια) δεν είναι από τις αγαπημένες μου δραστηριότητες. Αλλά με τα χίλια ζόρια φτάσαμε στην κορυφή, λίγο πάνω από τα 2600 μέτρα, και η θέα ήταν εκπληκτική!», έγραψε η Κατερίνα στα social media.
gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics