Breaking News
14 Ιουλίου 2020

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης παρουσίασε τη λίστα με έργα που θα γίνουν σε αθλητικές εγκαταστάσεις του νομού Χανίων ύφους άνω των 6 εκατομμυρίων ευρώ.



Στο πνευματικό κέντρο των Χανίων μίλησε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με φορείς και σωματεία του νομού. Παράλληλα, παρουσίασε και τη λίστα των έργων που θα πραγματοποιηθούν στο νομό Χανίων συνολικού ύψους άνω των 6 εκατομμυρίων.

Συγκεκριμένα:

- Κατασκευή νέου διαδρόμου προθέρμανσης στο Εθνικό Στάδιο - 100.000 € - Έχει εγκριθεί για να ενταχθεί το έργο στο ΠΔΕ 2020.

- Ενεργειακή Αναβάθμιση Ηλεκτροφωτισμού Εθνικού Σταδίου «Έλενας Βενιζέλου» - 965.000 € - Έχει ενταχθεί το έργο στο ΠΔΕ του 2019.

- Εργασίες επισκευής και συντήρησης των εγκαταστάσεων - 200.000 € - Έχουν δοθεί για χρήση, εκκρεμεί η έγκριση της προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου.

- Κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων σχεδίου Πόλης Κουμπέ Νεροκούρου, - 1.020.520 € - εγκρίθηκε από ΓΓΑ, αναμένεται η έγκριση από το Υπουργείο Εσωτερικών (Φιλόδημος ΙΙ)

- Δημιουργία κλειστού Αθλητικού Κέντρου Αποκορώνου - 1.200.000 € - εγκρίθηκε από ΓΓΑ, αναμένεται η έγκριση από το Υπουργείο Εσωτερικών (Φιλόδημος ΙΙ)

- Ηλεκτροφωτισμός γηπέδου Καντάνου - 310.000 €

- Κατασκευή αναψυκτήριου και αθλητικών εγκαταστάσεων γηπέδου Φραγκοκάστελλου - 350.000 €

- Αναβάθμιση υποδομών αθλητικών εγκαταστάσεων γηπέδου Αλικιανού και δημιουργία προπονητηρίου κλασικού αθλητισμού - 818.000 €

- Προμήθεια και τοποθέτηση αυτόνομου συστήματος προκατασκευασμένου υπέργειου κολυμβητηρίου και κατασκευή γηπέδου 5Χ5 Δήμου Κιςσάμου - 241.800 €

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στα έργα που χρειάζεται να γίνουν στο κολυμβητήριο στη Νέα Χώρα όπου δόθηκε άμεση έκτακτη επιχορήγηση ύψους 250.000 ευρώ.
sport24.gr/

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics