Breaking News
16 Νοεμβρίου 2020

Ένα απίστευτο πέρασμα που οδήγησε σε ένα… γκολ με τη λήξη



Δείτε το βίντεο ενός από τα πιο όμορφα, αλλά και πολύτιμα touchdowns της σεζόν για τους Κάρντιναλ της Αριζόνα, που αντιμετώπισαν τους Μπάφαλο Μπιλ, χθες Κυριακή (15/11), στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του NFL.

Λίγα δευτερόλεπτα από το τέλος του αγώνα εναντίον των Μπάφαλο Μπιλ οι Κάρντιναλ πρέπει να σκοράρουν με κάθε κόστος: μετά από αρκετές προσπάθειες να διαπεράσουν την άμυνα των Μπιλ, ο Κάιλ Μάρεϊ προσπαθεί με όλους τους αντιπάλους επάνω του και μόνο 11 δευτερόλεπτα στη διάθεσή του.

Ο Μάρεϊ επιχειρεί την πάσα, σε απόσταση πάνω από τις 40 γιάρδες και βρίσκει τον ΝτεΑντρέ Χόπκινς, που καταφέρνει και πιάνει την μπάλα ανάμεσα σε τρεις αντιπάλους, στην τελική ζώνη με δύο δευτερόλεπτα να απομένουν στο ρολόι. Προσγειώνεται και… Τέλος παιχνιδιού. Η Αριζόνα κερδίζει ένα από τα πιο τρελά παιχνίδια της χρονιάς με 32-30.

Δείτε το βίντεο και κυρίως δείτε στο τέλος τις αντιδράσεις των παικτών του Μπάφαλο…
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics