Breaking News
19 Νοεμβρίου 2020

Το κορυφαίο γκολ του Βιεϊρίνια πίσω από το κέντρο, 17 χρόνια πριν! (vid)

 

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια κλήθηκε να επιλέξει το ωραιότερο γκολ που έχει πετύχει και χρειάστηκε να γυρίσει το χρόνο πίσω και συγκεκριμένα 17 χρόνια πριν για να ανασύρει ένα εξαιρετικής ομορφιάς τέρμα πίσω από το κέντρο!
Στην ανάκριση από τους παίκτες της Κ12 του ΠΑΟΚ, ο αρχηγός του Δικεφάλου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το πιο ωραίο γκολ που έχει σημειώσει στην καριέρα του, με τον Πορτογάλο να επιλέγει ένα από το Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων, σκοράροντας πίσω από το κέντρο:

«Τώρα με δυσκολεύεις. Το καλύτερο γκολ που έχω βάλει μάλλον δεν το έχετε δει ποτέ. Ήμουν 17 χρονών στο Μουντιάλ Κ17, σε παιχνίδι της Πορτογαλίας με τη Νιγηρία. Ήταν από τα 55 μέτρα, πίσω από το κέντρο και το παιχνίδι τελείωσε 5-5».

Δείτε το γκολ που είχε πετύχει τότε:

sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics