Breaking News
15 Ιανουαρίου 2021

Η αναμέτρηση του Φοίνικα Σύρου με τον Ολυμπιακό ανοίγει την αυλαία της τρίτης αγωνιστικής της Volley League μετά από δύο και πλέον μήνες διακοπής

 

Οι δύο ομάδες έχουν τον ίδιο στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τόσο για τον Φοίνικα Σύρου όσο και για τον Ολυμπιακό είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να τεστάρουν τις δυνάμεις τους εν όψει της συνέχειας.

Μην ξεχνάμε ότι λόγω του νέου συστήματος διεξαγωγής είναι εξαιρετικά πιθανό να βρεθούν και στη δεύτερη φάση διεκδικώντας τον τίτλο. Λόγω του γεγονότος ότι ο πρωταθλητής θα κριθεί με βάση την βαθμολογία οποιαδήποτε απώλεια για τις διεκδικήτριες καθίσταται απαγορευτική.

Τόσο ο γηπεδούχος Φοίνικας όσο και ο Ο Ολυμπιακός είχαν κάνει το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα τις πρώτες αγωνιστικές. Από τότε όμως έχουν περάσει σχεδόν 70 ημέρες και οι ομάδες θα ψάχνουν να βρουν τα πατήματά τους.

Η μεγάλη διαφορά σε σχέση με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος είναι η αλλαγή προπονητή που έγινε στην ομάδα του Φοίνικα καθώς τη θέση του Γιάννη Ορφανού πήρε ο Ιγκόρ Γιούρισιτς.
ONSPORTS.GR

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics