Breaking News
23 Αυγούστου 2021

Εθνική Βόλεϊ γυναικών: Σημαντική απουσία της Κοσμά για την εθνική στο κρίσιμο σημερινό τελικό πρόκρισης με τη Τσεχία
Παναγιώτης Αποστολόπουλος


Οριστικά εκτός αγώνα με την Τσεχία θα είναι η Σοφία Κοσμά που δεν θα ενισχύσει την προσπάθεια της εθνικής ομάδας βόλεϊ γυναικών στο τελικό πρόκρισης με τις Τσέχες στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών.

Η διεθνής ακραία δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στον σημερινό «τελικό» στο EuroVolley κόντρα στην Τσεχία (17:30, ΕΡΤ 3), καθώς η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε σε ιδιωτική κλινική της Φιλιππούπολης, μετά και την τρίτη σερί ήττα της εθνικής στη διοργάνωση , έδειξε άσχημα αποτελέσματα.

Η Κοσμά διαπιστώθηκε πως έχει οστικό οίδημα και ύδραθρο, πράγμα που σημαίνει πως τίθεται νοκ άουτ όχι μόνο από το σημερινό ματς, αλλά και από το υπόλοιπο της διοργάνωσης εφόσον υπάρξει συνέχεια για την εθνική μας
sports3.gr
Διαβάστε επίσης

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Επίσημο: Δανεικός από τον ΟΦΗ στην Κηφισιά ο Φερέιρα

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics