Breaking News
05 Νοεμβρίου 2023

Βόλεϊ: Επέστρεψαν στις νίκες τα κορίτσια του ΟΦΗ με πρώτο διπλό


Ένα σπουδαίο διπλό κατάφεραν να πάρουν τα κορίτσια του ΟΦΗ καθώς επικράτησαν με 3-0 της ΑΕ Αμπελοκήπων.

Ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη των κοριτσιών του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα και δεύτερη συνολικά σε τρεις αναμετρήσεις. Η ομάδα του Νίκου Προύφα, αν και αγωνίστηκε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς την Εύη Πρινιωτάκη (παραμένει τραυματίας), “καθάρισε” σχετικά εύκολα και τα τρία σετ.

Επόμενος αντίπαλος των κοριτσιών του ΟΦΗ είναι η ομάδα της Αργυρούπολης, την οποία υποδέχεται στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου για την 4η αγωνιστική της Α2, την επόμενη Κυριακή (12/11, 16:00).

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Προύφας, ανέφερε για τη δεύτερη νίκη της ομάδας του στο πρωτάθλημα:

«Το βασικό είναι ότι πήραμε το καθαρό τρίποντο που είναι το βασικό ζητούμενο. Εχουμε ξεκινήσει με έξι βαθμούς, που είναι πολύ σημαντικό για το ξεκίνημα μας στην κατηγορία. Συγχαρητήρια στα κορίτσια για το πρώτο διπλό και συνεχίζουμε.»

ΑΕ Αμπελοκήπων – ΟΦΗ 0-3

Τα σετ: 21-25, 18-25, 20-25.

ΟΦΗ (Νίκος Προύφας): Καλουτσάκη, Παπουλίδου, Αραμπατζή, Αντιφιλιώτη, Βυνιχάκη, Μαριάτου, Μπελενιώτη, Παπαδάκη, Πιτσούλη, Κοζωνάκη, Βεργετάκη, Φανιουδάκη Νκ, Φανιουδάκη Ελ, Ζάλλι Κλέα.
neakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 04/11

 

 

 

 

Την 7η νίκη του πέτυχε στην 7η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ, ο πρωτοπόρος Ηρόδοτος

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics