Breaking News
28 Δεκεμβρίου 2023

Κύπελλο Ελλάδας: Βρέθηκαν ξένοι διαιτητές για όλα τα ντέρμπι του Γενάρη

 

Παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν στην εύρεση ξένων διαιτητών, ιδίως για το ξεκίνημα του νέου έτους, η ΚΕΔ έχει φροντίσει ήδη για τα προσεχή ντέρμπι της Super League αλλά και του Κυπέλλου ελλάδας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας έχει βρει ξένους διαιτητές για όλα τα μεγάλα ματς που ακολουθούν, τόσο για το πρωτάθλημα, όσο όμως και για το Κύπελλο.

Μια 4χρονη μικρή νεράιδα εύχεται να γίνει η Barbie γοργόνα

Αυτό μάλιστα δεν αφορά μόνο τα δύο "αιώνια" ντέρμπι του Κυπέλλου, αλλά και τις αναμετρήσεις ΑΕΚ-Άρη.

Τα πρώτο χρονικά ντέρμπι είναι τα Άρης-ΠΑΟΚ (7/1) και Ολυμπιακός-ΑΕΚ (7/1) για την 17η αγωνιστική της Super League, ενώ τρεις ημέρες αργότερα είναι προγραμματισμένα τα δύο αναβληθέντα παιχνίδια του Κυπέλλου (Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, ΑΕΚ-Άρης).

Εφόσον λοιπόν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, όλοι αυτοί οι αγώνες θα διεξαχθούν κανονικά παρουσία ξένων διαιτητών. Αυτό άλλωστε, είναι κάτι που έχει μπει και σαν όρος στο συμβόλαιο του νέου αρχιδιαιτητή, Πίτερ Φρόιντφελντ.

πηγή: sdna.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Η Εθνική Κορασίδων κέρδισε τα Σκόπια με 94-50

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics